100 % Måndag

100 % Måndag

Mycket måndag idag… Hade det inte varit för lunchpasset med skivstång hade jag sprängts idag. Jag har onekligen gått in i ledighetsmode nu och det är ju lite för tidigt än. Ändå hade jag en intensiv vecka förra veckan där jag fick mycket nytt att suga tag i tack vare min egen envishet. Men det är svårt att sätta fart med den typen av initiativ så pass nära långledighet, jag är hopplös på den fronten. 

Helgen har varit typ 0 % VV. 🙂 Jag har varken haft ork eller lust att starta appen och jag har ätit lite som jag känt för. Kanske inte jättelysande, men det var inte alltför illa på vågen just idag. Över gränsen för mitt Dietbet, men det brukar jag vara på måndagar oavsett. Jag tänkte försöka hålla mig i skinnet fram till och med fredag så att det inte sticker alldeles, men det kommer bli tufft. Jag hör demonen vråla i mig. 

Hade det inte varit för mitt dietbet hade jag annars låtit det vara rätt lössläppt nu, jag såg mig själv in action i spegeln idag under passet och jag har ju faktiskt inget mer att bevisa för stunden, jag är onekligen i bra form och behöver egentligen inte gå ner mer heller. Det börjar ta på ställen nu där jag inte hade önskat. 🙂 Men visst, det finns förstås att ta av än om jag vill – men det är inget jag ens orkar tänka på just nu. 

Jag måste också erkänna att det varit rätt så skönt att bara få vara lite för ett tag nu och strunta i vad saker kostar i SP. Jag är inte så jultokig, men även jag tycker det är mysigt med lussebullar och pepparkakor, glögg och vörtbröd.  För att inte tala om min älskade Edamer. 🙂 

Igår valde jag dessutom att handla hem + äta lite godis, chokladpraliner från Lindt och lite kolor. Har inte ett uns dåligt samvete heller, jag tyckte det var värt det. Jag gillade framförallt att jag omsorgsfullt valde ut mina kolor och lade dem i den allra minsta godispåsen. Det kändes lyxigt och lite ordentligt på något sätt. Det är lätt annars att balla ut fullkomligt om jag väl tillåter mig.

Med det sagt är jag inte perfekt, jag förstår att jag måste se upp nu framöver. Som sagt, demonerna ylar och vädrar morgonluft och det är ju inte OK.

5 svar på ”100 % Måndag

    1. Hmm, inget jag ser hos mig tyvärr, varken i Chrome eller IE. De har uppdaterat WordPress rätt saftigt så hela bloggen dök för mig.

  1. Jag läste den i IE på datorn och i Safari på telefonen. Vete 17 hur det blev så. Men det rättar till sig förhoppningsvis ☺️.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.