Bättre tider?

Bättre tider?

Flytten är framflyttad, pust! Det kommer säkert på agendan igen framöver, men det känns skönt att vi slipper tänka på det den närmaste tiden i alla fall.

Även en annan trist jobbnyhet visade sig inte vara så farlig i slutändan, så just nu känns det riktigt bra igen. Men jag är verkligen redo för semester nu. 🙂

Igår var jag riktigt nära att hoppa på ett nytt dietbet som startat precis. Det är en jättestor pott pengar, större än den jag var med i sist – men insatserna är därefter också. Även om jag på ett sätt är jättesugen att sätta lite extra press på mig själv så kommer jag inte ifrån det faktum att det är lite väl tufft schema. Mitt slutmål hade landat runt 68 kilo och det skulle jag då dessutom då hålla i två månaders tid. Dessutom i november och december månad. Jag säger inte att det är omöjligt, men jag är faktiskt inte redo att sätta så pass mycket pengar när jag vet hur svårt jag har runt 70 kilo. Ett alternativ hade ju varit att gå med månadsvis (då kan man sluta när man vill), men faktum kvarstår att jag behöver spara pengar nu oavsett vad det gäller. Så jag skippade det och nu är det inte läge längre eftersom jag väger ”för lite”. 🙂 Igår hade jag klassisk helgmage med allt vad det innebär och kunde ha vägt in på två kilo mer än i morse…

Nä, jag ska baske mig göra ett försök att köra på nu utan yttre press och andra livlinor. I lördags kände jag mig plufsig (magen stod ut och var svullen) och jag blev lite ledsen över det och den känslan försöker jag ta med mig framåt för att ge mig det där lilla extra jag behöver. Jag vill ju faktiskt inte känna så och dessutom är det egentligen ingen jätteuppoffring jag ska ta mig an. Men jag måste få rätt på huvudet nu. Det är oerhört mycket ”Låt gå” just nu. Jag hoppas att jobbstressen var en stor del i det. Just nu är jag i alla fall laddad.

Jag är på gång att beställa ett års abonnemang på VV via jobbets förmånsportal. Jag har friskvårdspengar som bränner inne snart och jag har inget annat att lägga det på nu. Dock vet jag inte om det är VV jag vill jobba med egentligen, men jag diggar verkligen communityn.

Nu med min nya klocka ser jag lite mer vad jag faktiskt förbränner (givet att den är hyfsat pålitlig då) och en del i mig är allt lite sugen på något i stil med Lifesum istället. MEN jag vet också hur trist det är att regga allt. Helst vill jag inte regga alls. 🙂 Jag överväger att ge min nya Mealsizer ett försök, men kanske inte till att börja med. Just nu vill jag få fart på fläsket så att säga.

Det sköna i det hela är att jag inte alls är stressad över att det snart är semester, förra året visade jag ju att jag kan gå ner i vikt ändå utan att lida allt för mycket. Men det kräver förstås att jag gör aktiva val.

Håhåjaja, det är inte lätt att lära gamla hundar sitta. 🙂

Ett svar på ”Bättre tider?

  1. Jag tänker ibland att gamla hundar kanske inte i första hand ska lära sig SITTA, utan något som passar deras ingrodda vanor och ryggmärg bättre 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.