Grinpellejöns

Grinpellejöns

Naivt nog hade jag trott att den här veckan skulle vara en skön och lugn vecka. Bara tre dagars jobb och så rakt in på skön semester. Men tyvärr är jag småirriterad och nästan grinig emellanåt och helst skulle jag burra ner mig i soffan och äta för tre. Jag vet inte riktigt varför jag är så här, jag gissar att det är en kombo av allt. Igår var det tågstrul både till och från jobbet och jag går omkring och fryser hela tiden – när jag inte vill äta då. Jag är dessutom lätt stressad av småsaker som inte fungerar riktigt som jag vill och det är såklart tramsigt.

Så idag är det väl läge att göra något åt det, innan det sticker iväg alldeles. Jag hade tänkt unna mig utelunch, men det får vänta. Kanske i morgon OM jag sköter mig idag. Jag tog med mig kesoplättar istället och åt två knäckemackor med superminikeso + en chiapudding innan jag åkte hemifrån som bra grund.

Jag velade länge och väl i morse om vad jag skulle göra motionsmässigt idag och just nu lutar det åt en löprunda ute eftersom det är så pass svalt. Jag tror att det hade varit lätt meditativt idag faktiskt. Men jag har inte gjort det än, så vi får väl se. 🙂

I morgon är det den stora årliga tvådagarsmarknaden därhemma och på fredag blir det en tripp till Köpenhamn igen. I övrigt är semestern rätt obokad. Vi hoppas hitta lusten till att cykla, vi har inte alls kommit igång med det i år. Både jag och mannen verkar vara i skriande behov av semester nu.

I helgen fick vi i alla fall äntligen upp nya gardinstänger i vardagsrummet så att jag kunde hänga upp mina egensydda hissgardiner, det blev riktigt bra. Dessutom blev det oplanerat lite ommöblering igen, undrar hur många konstellationer vi haft genom åren. 🙂 Vårt vardagsrum är knepigt att få till. Tre fönster, två dörrhål, konstiga vinklar och dessutom lågt i tak + två individer med tusen hobbies på det.

Beställde ett par off-white-byxor i söndags då jag fick 30 % på en vara på Lindex. Tyvärr är de inte skickade än, jag tänkte inte alls på att det är semestertider nu. Jag ser ju inte jättemycket fram emot att ta mig upp till Älmhult på semestern bara för att hämta ut dem, samtidigt som det var ett väldigt bra pris och jag verkligen vill ha dem och jag helst inte vill avboka ordern. I-landsproblem. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.