Plus?!

Plus?!

Jahapp, ett PLUS på 0,4 kilo på vågen idag, det gör mig inte direkt mer inställd på vinst. Kroppen är märklig… Jag kan inte riktigt förklara varför det är ett plus idag, mer än att fettprocenten tog ett jätteskutt neråt och det brukar betyda tillfällig svullnad/vätska. Det är inget nytt att min kropp gör så här, men förstås väldigt retfullt att det sker just nu.

Men det är som det är och jag har bättre saker att oroa mig över, det är ändå bara pengar. 🙂 Jag kör dock vidare enligt plan, någon gång måste ju vikten gå neråt igen och jag behöver om inte annat en bra start inför nästa omgång. Det vore dessutom bra dumt att ge upp nu och lägga på än mer vikt.

Gjorde en ugnsomelett igår i brödform, ett kul och enkelt sätt att göra det på. Jag delade den i tre portioner för att hålla nere kalorierna och då hamnar portionen på ynka 1 SP (annars 2 SP).

Jag vispade även ihop några proteinpuddingar och skakade ihop en shake. Jag tror faktiskt de kan bli trevliga, jag hoppas kunna äta/dricka dem som de är av praktiska skäl. Idag blir det dock en chiapudding till mellanmål, jag hade en kvar i kylen.

Jag har även hem ingredienser till ett brödrecept jag sett på VV-forumen (Jennie Kårebloms recept), men jag tror jag bakar det på torsdag då jag ska jobba hemma. Ska till optikern på morgonen, vilket inte kommer bli billigt. Det är dags för progressiva glas.

2 svar på ”Plus?!

  1. Progressiva… usch. Jag har sluppit eftersom jag är barndomsnärsynt, men synen förändras ändå och det där med att ha ett par glasögon för terminalarbete (ser inte ett skit på terminalen utan dem…) och behöva ta av och på dem hela tiden, alltså jag vänjer mig aldrig… Dyrt är det också som sagt!

    1. Jag är supernärsynt, fick glasögon som sexåring då jag inte ens såg översta bokstaven. Så jag har aldrig sett bra. 😁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.