Vinst till sist

Vinst till sist

Det gick ändå till sist vägen med min vägning i lördags, men det var egentligen lite sneaky variant. Jag utnyttjade t ex det faktum att jag får rejäl vätskebrist av alkohol. Men idag är det i alla fall inte lika hög vikt som förra måndagen, trots en helg med både alkohol och hämtpizza två gånger om. Jag märker att det börjar lossna nu.

Är i Malmö hela jobbdagen idag och kommer precis tillbaka från en god utelunch, men oj så illa jag mår. Jag är inte alls van att äta mycket vid lunch märker jag. Dessutom åt jag rejäl frukost hemma + en förmiddagsfralla på det. Min magsäck har uppenbarligen krympt en del under de senaste veckorna. Jag har inga planer på att töja ut den heller, nu är det sannerligen hårdkörning som gäller om jag ska ha en suck på nästa mål. Tack och lov är det inga planerade extravaganser den här månaden. Vi ska på Cirque Eloise i början på september, men det är bara över dagen. I övrigt är helgerna ljuvligt fria. Denna helgen har vi redan dedikerat åt vila, bra mat och lugn och ro. Kanske en powerwalk eller cykeltur om vädret tillåter.

Jobbet är lite rörigt för stunden, som väntat. Hoppas få lite mer klarhet snart så att jag kan planera min höst någon gång.

På tal om planering så gav jag upp att hitta en färdig bullet journal, istället köpte jag en blank journal + en bok om hur man använder metoden, det kändes som bästa approachen när allt kom omkring. Ska bli kul att testa. Det får väl bli ett P-inlägg lite senare. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.