Kluriga tider

Kluriga tider

Ja, hemmavistelsen börjar bli standard nu och sommaren ser ut att bli här hemma den också. Jag har precis skickat iväg två mail gällande våra närmaste resor, återstår att se om det går att lösa på något smidigt sätt. Hotellet i Köpenhamn är jag som sagt oerhört skeptisk till att de hjälper mig med, men Polenresan borde falla under paketreselagen och om jag förstått det rätt ska jag få ett presentkort på beloppet för att kunna boka om senare. Återstår att se.

UPPDATERING: Snabbt svar om Polenresan, tyvärr är vi tre dagar försent på det (resan är den 18/6) så just nu är det bara färjan som vi kan boka om och hotellet åker vi då på att betala + boka om. Meh. Nåja, regler är regler. Jag antar att vi får avvakta lite till och se om UD flyttar på gränsen igen framöver.

Jobbet fortsätter suga energi och det tar både på krafterna och humöret, men jag har också insett att jag måste skärpa till mig lite på den fronten och inte bara sitta och tycka synd om mig själv. Jag har andra att tänka på också. Nu har vi alla fall en tydlig tidsplan i projektet, om än halvt omöjlig, så vi får väl se hur det slutar.

Mötes-bonanzan fortgår, även om det just idag är förvånansvärt lugnt. På torsdag räknar jag till sju möten, inget mindre än en timme. Nu är där några infomöten också i mixen tack och lov, de kan jag skippa vid behov eller jobba samtidigt som jag lyssnar med ett halv öra. Men det är galet och tyvärr mer regel än undantag.

Allt detta gör det svårt att få struktur och balans i livet just nu. Innan hade jag mina planer framåt att se fram emot (både resor och privat), nu är det väldigt mycket status quo hela tiden. Jag hanterar det, men jag vill inte leva så här i evigheter såklart.

Mitt fokus nu är att försöka prioritera att må så bra som möjligt. Demonerna har förstås party inombords och det är svårt att hitta energin och drivkraften. Men det gäller att ta det i små steg och fokusera på det jag faktiskt har. Jag tror också att det kan hjälpa att vi går mot ljusare tider rent klimatmässigt.

Ironiskt nog beställde jag hem nya nagellack för ett tag sedan för att peppa upp mig lite, men så rök en av naglarna och nu har jag dessutom käkat upp fingrarna igen. Men så fort de läkt ska jag försöka måla dem ändå. 🙂

I övrigt har det fortfarande inte hänt något med gatulyset, det lyste ett par dagar och dog sedan igen. Suck. Jag får försöka hitta energi att ringa kommunen antar jag. Dessutom väntar jag på ett paket från England som antagligen fastnat pg av Covid-19. Företaget har jag handlat av många ggr innan så jag litar på dem. Jag har hört av mig till dem och de bad mig ha lite mer tålamod, vilket jag har (än så länge). 🙂 Men det hade varit jäkligt skönt att slippa ha koll på så mycket saker även privat. Jag har fullt nog i huvudet som det är. 🙂

Ett svar på ”Kluriga tider

  1. Väldigt mycket har ställts på ända pga covid19… Men min vardagstillvaro har ändå inte ändrats jättemycket. Jag slipper iofs pendeltågen nu, och de dagliga resorna, men just resorna har ju inneburit rörelse, förflyttning, omväxling… det saknar jag. Bra att du ser till att få återhämtning. Man kan absolut jobba väldigt intensivt i perioder men om återhämtningen uteblir är inte särskilt bra… det är den som är det allra viktigaste för att orka i längden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.