Utmanande tider

Utmanande tider

Det har ju gått sisådär med mitt kosttänk, så igår tog jag ett snabbt beslut att köra med dietbet igen. Den här gången inte bara ett utan TVÅ! Som alltid när jag kastar mig in i mina dietbet är det på ren impuls och med en veckas försening på det. 🙂 Så jag har nu bara tre veckor på mig att nå mina två första mål. Första bettet är att gå ner 4 % på fyra veckor, vilket alltså då betyder 4 % på tre veckor då eftersom jag är en vecka sent på det. Andra bettet är att gå ner 10% på 6 månader, där jag då ska tappa 3 % på tre veckor för att fixa första delmålet. Det kan låta lite galet, men man ska lägga till att min kropp är rätt bra på att väga väldigt mycket extra efter en helg och i måndags var inget undantag. Sedan igår har jag redan tappat två kilo, så jag är redan på dryga 2 % och det är med fortsatt trög tarm. 🙂 Så rent krasst borde det gå relativt enkelt om jag bara sköter mig hyfsat. Jag behöver en kick av något slag och detta var det bästa jag kunde komma på. Belöningar har verkligen aldrig funkat för mig, jag måste blanda in någon annan som inte går att lura.

Tyvärr tycker jag fortfarande det är urtrist att logga vad jag äter, jag önskar LifeSum och VV kunde gå ihop till en app. LifeSum för användarvänligheten, VV för metoden.

Noterade för övrigt igår när jag testade dem båda att min frukost som på VV är mellan 3-4 SP landade på 430 kcal i LifeSum. Intressant, som vanligt. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.