Oplanerade tider

Oplanerade tider

Mhm, det närmar sig faktiskt slutet för min del i projektet snart, tro’t eller ej. Bokade beslutsmöte med styrgruppen igår och hade ett första samtal med nye chefen idag och i höst kommer jag att hoppa ner till 15 % i oktober och november, sedan är det så att säga ”över” (som det ser ut nu vill säga). Vi får väl se vad jag ska hitta på resterande tiden. Högst oplanerat och oklart just nu och det är helt ok med mig. Jag har ändå ingen ork att tänka så långt fram. 🙂

Första dietbettet avgörs just nu och jag väntar med spänning på ett godkännande av min vikt. Jag klockade in precis på målet, vilket jag är väldigt nöjd med sett till tiden jag hade på mig plus min totala blunder att glömma bort att det var en midsommarhelg i mitten. Andra tävlingen har invägning i morgon, oklart om jag kan använda samma invägning till båda. Där har jag betydligt mer marginal eftersom det är den längre sträckan, så oavsett vilket torde det vara lugnt.

Annars handlar jag som en blådåre just nu. Det går ju inga pengar på annat, så jag nätshoppar allt jag har lust med, i princip. Eftersom jag fortfarande väger lite för mycket (och har noll garderobsutrymme) är det inte så mycket kläder, men det har ändå blivit några klänningar på Indiska + att jag tror jag lade till en på Lindexbeställningen igår (annars var det mest underkläder).

Jag har fullkomligt snöat in på MatSmart och idag kom min fjärde beställning hemlevererad. Jag beställde denna gång drösvis med pasta av märket Paolos som av förklarliga skäl säljs av och där en del av pengarna går till välgörande ändamål.

Dessutom har jag beställt te från Tehuset JAVA och japanska nudlar, japanska drycker och heta snacks från Tasty America. 🙂 Ja, och en impulsbeställning hos Hemglass också, mycket för att de faktiskt byter ut kolsyrepatroner för 79:- enligt hemsidan.

Jag handlar dessutom prylar i sig som en dåre. En ångtvätt är snart på väg och igår hämtade jag ut två paket från Kjell & co med allt från fläktar till myggdödare. Jag har verkligen satt ribban för en regnig och kall semester nu.

I söndags var vi dessutom på IKEA och shoppade barmöblemang + lite annat smått och gott och eftersom fönsterhyllan jag tänkt mig var slut i lager, blev det en hembeställning på den också. Wee!

Ja, och inte minst lade jag en beställning på Apoteket Hjärtat, eftersom jag upptäckte att mitt VV-abb tar slut i veckan. Där lade jag även till sololja, så som sagt är sommarvädret kört nu. 🙂

Så kortet glöder! 🙂

Hrmpf, gjorde egen Palak Paneer idag, men Arlas variant var då ett synnerligen mesigt recept i smak nu när jag ätit en portion. Tittar nu i min veggobibel Mega Vego istället och de har grädde (Istället för creme fraiche) och krossade tomater + mycket mer kryddor. Attans att jag inte gick på deras variant istället! Nåväl, jag får försöka hotta upp lunchlådorna bäst det går när det är dags att äta dem. Skulle räkna ut SP, men de har redan stängt av mig på VV – lite fult faktiskt, det stod att det gällde veckan ut. Har jag för mig, jag har oerhört dåligt minne numer – en jäkligt tråkigt bieffekt av att ha stressats sönder på jobbet.

Mitt paket från Apoteket Hjärtat låg dock i lådan idag, så det är snart ordnat igen. Men först ska jag fortsätta min långtidsplan av storstädning. Idag vankas ugnsrengöring (fy fan, rent ut sagt) och diskplock för hundraelfte gången på kort tid. Min man och jag misstänker att vättar kommer fram så fort vi lämnar köket och fyller på med disk…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.