Dag 16 – hej envishet!

Dag 16 – hej envishet!

Idag kom en gammal hederlig sida av min personlighet fram, min vansinniga envishet. Jag körde utbildning innan lunch och det gick rätt hyfsat. Efter lunch (som bestod av Soma Move och snabbt intag av kesoplättar) och ett möte skulle jag fortsätta där jag slutade. Tyvärr var testmiljön nu superseg och jag var dum nog att inte starta om datorn.

Jag såg genom ett par av utbildningsvideorna och tänkte att jag skulle prova på åtminstone en av de praktiska övningarna innan dagen var slut eftersom man så lätt glömmer annars. Men segheten och ett misstag från min sida gjorde att det blev pannkaka av allt och vid fem var jag HANGRY och väldigt frustrerad och försökte intala mig själv att stänga ner och inte fundera mer på det.

HA! Medan maten snurrade i mikron var jag inne på deras community och blev lite lugnare då jag såg att jag var långt ifrån ensam att ha klantat till just den övningen + att det verkar gå att starta om testmiljön från scratch vid behov. Så jag åt min middag, men jag kunde ändå inte släppa tanken på övningen. 🙂

En fördel med utbildningen är att den är tillgänglig överallt, så jag loggade in på min egen dator och efter att ha läst lite mer på forumen startade jag upp simulatorn och gjorde som jag borde gjort (+ ”fifflade till” lite för att ta bort min blunder) och det gjorde susen! Övningen blev godkänd och jag tjuvkikade på nästa och såg att den inte använder samma data så det borde vara grönt. 🙂

Om jag nu jämför med för ett år sedan så jobbade jag också sent och hade jobbet i huvudet konstant (ibland hela nätter), men det fanns väldigt lite glädje och nyfikenhet inom mig, jag mådde mest dåligt.

Jag är säker på att mitt nya jobb kommer med tuffa utmaningar framöver också, men ändå inte på samma sätt. Jag har inga problem med att ta ansvar eller att jobba under stress eller ha det lite rörigt, men jag vill veta vad jag håller på med och tro på det.


Dagens resultat

  • Kost: 4
    • Bra mix idag och ovanligt lyxig frukost på det – ändå låga siffror!
      1122 kcal / 15 SP
  • Motion: 5
    • Soma Move var svettigt som attan idag! Och så lite Kukuwa Fitness på kvällen för att svettas lite till. 🙂
      487 kcal / 13 AP
  • Glädje: 4+
    • Det är roligt att lära sig nya saker! Dessutom har det varit en bra dag förutom frustrationen som jag ju löste (och lite går jag ju igång på den typen av problemlösning…). 🙂 Och jag har testat demon på nya Kingdom Hearts som verkar vara skitkul!

Ett svar på ”Dag 16 – hej envishet!

  1. Det verkar som om ditt nya jobb kommer att innebära en mer hälsosam arbetssituation. Bra 🙂 Håller med – det är stimulerande att lära nytt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.