Dag 26 – halloween på G

Dag 26 – halloween på G

FREDAG!

Nu börjar mitt nya jobb starta upp på allvar och det finns då sannerligen gott om saker att göra! Men det känns samtidigt både görbart och roligt och det enda jag får se upp med är att jag blir frustrerad för att jag inte kan så mycket än. Jag måste låta det ta den tid det tar och inte låta mig stressas av det. Just nu lider jag av att mitt gamla jobb tar så mycket tid som jag hade behövt lägga på annat. Men jag ska nog få fart på det hela och för första gången jobbar jag faktiskt agilt, utan att det är på låtsas. Lite ovant till en början gissar jag, men det är min spelplan när jag väl är uppvärmd nog. Jag jobbar bäst med korta deadlines. Jag är en klassisk prokrastinerare om man ger mig för mycket tid. Inte för att jag haft gott om tid senaste året…

I morse steg jag upp extra tidigt (sov löjligt gott i natt, undrar om tejpen hjälper?) och gjorde en smoothie bowl. Samma smoothiebas som igår på fryst mango, citronsaft, ingefära och naturell lättyoghurt och så toppat med lite blåbär, vindruvor och hackade hasselnötter. Så gott!

Lunchen blev mer adhoc, hade möten hela förmiddagen och sedan SomaMove på det, så jag tog en kopp nudlar + en VV-bagel. Löjligt mycket SP som vanligt med färdigmat, börjar bli riktigt trött på det nu. 249 kcal för en nudelkopp är en sak, 8 SP något helt annat. Nu går det ju ihop sig ändå eftersom jag inte räknar SP på smoothiebowlen (mer än nötterna), men ändå… Jag är väldigt inne på att låta LifeSum styra under november.


Dagens resultat

  • Kost: 4
    • Inom ramen, men visst hade jag kunnat äta lite smartare lunch.
      1382 kcal / 23 SP
  • Motion: 4
    • FortGjort Rörlighet + SomaMove. Nu jädrar har lederna fått sitt!
      521 kcal / 17 AP
  • Glädje: 4
    • Fredag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.