Dag 31 – månadssummering

Dag 31 – månadssummering

Det var en månad det! Resultat? Bra fråga. 🙂

Idag vägde jag i alla fall in på lägsta vikten sedan 28 september och jag misstänker att magputen krympt lite till. Jag har visserligen inte mätt mig idag, men jag provade klänningar som satt väldigt tajt för ett par veckor sedan och som nu kändes ok även efter dagens pastabestyckade middag. Alternativt är jag inte lika nojig som då jag provade dem sist. 🙂 Jag tycker även att min ansikte nu börjar synas mer, brukar bli lite rund om hakan och kinderna då jag passerar 80-strecket. Inte något jag diggar…

Det känns som att jag börjat hitta rytmen så det vore ju bra dumt att sluta nu. Så registreringen får fortsätta ett tag till, däremot vet jag inte om jag vill lägga mer tid på att betygsätta mig själv. Å ena sidan är det intressant och bra, å andra sidan tar det tid och ger lite oönskad stress på redan fullspäckade dagar. Apparna är ju inte så hjälpsamma. Ett alternativ är i så fall att ta fram en excelfil istället så att jag kan analysera datan mer och inte blir så beroende av att ha alla nuffror på plats samma dag (på gott och på ont, man drar sig för kvällsmål om man redan skrivit in siffrorna en gång…. )

Nu har jag i morgon också som en vanlig arbetsdag (med möten non-stop), sedan ska jag ta tidig helg och besöka mina föräldrar och då är det inte tal om registrering, så jag har lite tid på mig att fundera.


Dagens resultat

  • Kost: 5
    • Idag är jag värd en femma, hittade bättre balans mellan målen så att jag inte behövde rasa under dagen. Antagligen räknat i lite underkant eftersom pastarätten var som den var, men det finns ju marginal att ta av.
      1221 kcal / 18 SP
  • Motion: 5
    • 40 min Soma Slow på lunchen och sedan ett 40 min pass med Linus Johansson på kvällen (en av grundarna av Soma-konceptet). Idag har kroppen fått sitt!
      555 kcal / 19 AP
  • Glädje: 4
    • Star Trek på TV!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.