Decemberväntan

Decemberväntan

Då var det plötsligt december och jag känner lite att jag sitter här och väntar just nu.

Jag väntar på:

  • Bättre tider. Det MÅSTE snart bli bättring på denna pandemi.
  • Black Friday-inköp. Även i år passade jag på att beställa hem sådant som jag funderat på en stund och som faktiskt prissänktes rätt så bra. Kommer aldrig någonsin be om ursäkt för det, dessutom är jag van nätshoppare sedan begynnelsen. Årets skörd är allt från ny TV till ett nytt träningsprogram.
  • Mer kunskap. Det är riktigt plågsamt att ha så lite koll på saker, även om det tar sig. Men jag vill ju vara proffs typ nu! 🙂
  • Julen. I år känns julen mer mysig än på länge. Jag brukar annars gilla tiden innan, men känna lite under själva julhelgen att jag inte får tillräckligt med egentid, men det är ju liksom inte fallet i år direkt. 🙂 Om inget kommer emellan (som covid…) så blir det en del dagar hemma hos mina föräldrar, de är de enda vi umgåtts med i år så det känns ok att hänga där. Jag har bara tagit ledigt mellandagarna dock. Jag deklarerade visserligen innan i år att jag skulle vara rejält ledig för en gångs skull, men jag ser inte poängen med det längre. Mannen behöver jobba alla icke-röda dagar och jag har massor att lära mig. Som det ser ut stänger vi utvecklingen under tre veckor så då är det gott om tid att lära mig mer och det är ju dessutom ändå rätt så kul. Jag har aldrig haft något emot att jobba runt julen heller, man får oftast vara i fred. Undantaget förra året då med brandsläckning in i kaklet, men det var ju en skitperiod oavsett.
  • Nya glasögon. Var på Synsam förra veckan, även om det först såg dystert ut. Jag insåg efter att jag köpt min tågbiljett i appen att jag bokat mig på fel dag! Men efter att ha frustat lite, tagit av ytterkläderna och avbokat min tid såg jag att de hade en tid över den dagen kl 12 (vilket då var om 50 min) så jag bokade den i hopp om att hinna, – vilket jag gjorde. En underbar dag, jag behövde få komma hemifrån lite, äta lunch ute och shoppa lotter till jul. Dessutom fick jag prova ut nya glasögon vilket jag inte räknat med! Det kanske inte är så positivt att jag ser sämre visserligen, men jag är så van vid det. 🙂 Jag och min favorit på Synsam satte nytt rekord i hur snabbt man kan hitta rätt bågar. Jag provade ett par som vi båda gillade, sedan visade hon vilka andra färger de fanns i och båda dök på en grön nyans som bara var så trevlig! Där var det klart. 🙂 Ska tilläggas att mina val är begränsade eftersom jag är så närsynt. Men kul med nåt nytt!
  • Hitta mig själv igen. Det låter nåt det. 🙂 Men nu har jag inte längre projektet att skylla på, pandemin är vardag och jag börjar så sakteliga hitta tillbaka till den jag vill vara, både i kropp och knopp. Med det sagt ligger själva viktjakten lite på is för stunden, inser att jag måste jobba mer med mina stressnivåer och hitta min rytm igen innan det går att ha några klara förväntningar och mål. Men jag släpper det inte helt för det – såklart. Det kommer inget julmirakel och skalar bort okynneskilona dessvärre. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.