KonMari: Strumpor

KonMari: Strumpor

Hade det inte varit för att det tar sådan tid hade jag räknat alla par strumpor som jag gått igenom idag. Milde tid vilken hög! Den såg ok ut, tills jag hällde ut påsen med udda strumpor (läs: som jag inte orkat sortera) och de vällde över hela sängen.

Det gick relativt smärtfritt, även om jag nog kan må bra av en runda till senare när jag har bättre förvaring. Det som blev väldigt tydligt är att vanliga strumpor är en väldigt liten del. Raden till vänster och i mitten är träningsstrumpor av olika slag, raden till höger mysstrumpor, bredvid dem stödstrumpor och längst bak benvärmare. De enda vanliga strumporna är på andra raden till vänster fram till de grå benvärmarna. 🙂

Därmed är fyra kategorier klara – för stunden åtminstone. Det poppar konstant upp nya överraskningar, som idag då jag körde en maskin tvätt och hittade 4 strumpbyxor till. 🙂

Detta är resultatet av vad som ska rensas ut. Det i kartongen är sådant som har lappen kvar som jag tänkte ge till välgörenhet. Resten ryker.

Jag skulle gjort detta för länge sedan, känslan är otrolig! Nu tar jag dock minst en dags paus, i morgon kväll är det softarläge som gäller!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.