Det känns bättre!

Det känns bättre!

Jag har egentligen bara börjat krafsa lite på ytan hittills, men redan känner jag en inre styrka som jag inte upplevt på länge. Var hos frissan i onsdags (senaste gången var i höstas, så det var verkligen på tiden) och hon måste intiutivt sett att jag behövde en powerfrisyr, och gav mig en sådan.

Lustigt nog ser jag genast lite smalare ut också. 🙂

På min agenda framåt är att anamma saker jag vill lära mig mer om. En sådan sak är foto och fotoredigering som jag alltid varit intresserad av, men aldrig helt gett mig hän. Jag har utrustning, utbildningar och vilja så det är baske mig bara att sätta fart. En bra sak med foto är också att jag glömmer helt bort att äta. 🙂

På kostsidan har jag valt att köra på periodisk fasta för stunden.

  1. Enkelt att följa
  2. Jag mår riktigt bra av det
  3. Enkelt att utöva hemma när jag styr över min egen tid

Vad mer kan man begära? Återstår att se resultaten såklart, men än så länge funkar det över förväntan.

Och med ett färdigmålat vardagsrum känns det som att det kanske kanske kanske snart kan vara dags att slippa hantverkare i våra liv för ett bra tag framåt. Men jag vågar inte hoppas. De lär väl som vanligt sjabbla bort mållinjen.

Men nu är det midsommarafton och dags att … tja, leka mer med foton eller läsa mer om insulin? Traditionellt firande slipper jag gärna, däremot ska mannen och jag läppja på öl och grilla lite senare idag + Zooma med mina föräldrar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.