Whooosh

Whooosh

Jag började bra denna veckan med att ha hyfsad balans mellan arbete och fritid, men idag var det kört igen. Jag reste mig inte en gång under tiden jag jobbade (06:45-17:20). Jag startade dessutom jobbdagen innan jag hade fixat min dagliga hudvård och ordnat dricka, så det blev det heller inget av med. Meh.

Igår kväll kom dessutom mensen lite halvt oväntat, så det var ju inte heller så mysigt. 🙂

Vägdag tre i alla fall idag och det är tur att jag väger mig oftare än så, annars hade jag gett upp. Jag har nämligen ÖKAT nåt hekto varje vägdag. Men i det stora hela går det ändå åt rätt håll i maklig takt.

Eftersom dagen varit som den är har jag såklart inte rört på mig ett skvatt efteråt heller och just nu är väl lusten sisådär. Jag vet förstås att jag borde.

Jag älskar inte den här känslan av att aldrig ha tid/ork för mina egna intressen när jag väl är ledig. Har en korsordstidning som skulle varit inskickad nu, men jag är inne på att låta den vara helt. Jag orkar inte med den typen av nöje på mina lediga stunder just nu, jag tänker tillräckligt på jobbet.

Nä, jag behöver lite egen energi nu tack. Idag har jag inte ens sett vad det var för väder ute, inte heller märkte jag att mannen körde iväg med sopor.

Bara för det har jag beställt lite kläder för att muntra upp mig lite. 🙂 Nätshopping, mitt sätt att ”ta tillvara på tiden” uppenbarligen. Suck.

Ett svar på ”Whooosh

  1. Äsch det är bara trista dystra tider just nu. Min vita månad har gått åt skogen för länge sedan 🤪. Covidrestriktioner och schemalagt hemarbete på det… och ischias. Sedan kan man typ dra ngt gammalt över sig och gå i ide resten av vintern haha 😆

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.