Hej muskler

Hej muskler

Idag kändes viktplatte-passet bättre än vanligt, även om jag såklart stånkade en del. 🙂 Jag tror faktiskt det börjar bli lite ordning på torpet igen, tacka f-n för det efter två dagars absurd träningsvärk i överkroppen! 😀

I morgon SKA jag dessutom köra SomaMove på lunchen, oavsett vad kroppen och jobbet säger. Jag behöver få in ett pass i veckan för att återfå min styrka och rörlighet och på fredag ska jag ta spruta tre så då är det inte aktuellt.

Jobbet rullar annars på i vansinnesfart och idag var en sådan dag då jag hade kunnat bita huvudet av någon om jag hade varit på kontoret och fått ”fel” fråga. 🙂 Fördelen med hemmajobb, folk hör inte hur hårt jag hamrar på tangenterna. 😀

Men annars känns det ändå rätt hyfsat för stunden. Jag är pigg tack vare att jag nu äntligen fått lite mer fart på mig själv, jag försöker hålla livsbalansen i bättre schack och jag drömmer om ljusare tider då man faktiskt kan gå ut efter jobbdagen utan att slå ihjäl sig i mörkret. Jag hatar mörker. Eller det är inte helt sant, mörker har sin charm och det är mysigt ibland, men inte då man ska göra saker. Vi har ett litet hus med små fönster och det gör att det blir kolsvart så här års om man inte tänder tusen lampor typ. Nya vardagsrummet har visserligen skarp belysning, men det bländar istället och är således jobbigt åt andra hållet.

Mitt största problem med mörker är att jag har uruselt mörkerseende pg av mina många synfel och jag tror det förvärrats än mer nu när jag knappt är ute och helt har vant mig av det. Jag tycker det är obehagligt att cykla och gå i mörkret och undviker det helst. Att strosa i en upplyst storstad i mörkret är dock inga som helst problem och är rätt mysigt. 🙂 Undrar när jag får uppleva det igen?

Nu ska jag äta middag och efter det ta en titt på mina nya kläder från Dedicated. Sedan får vi allt se vad orken säger om resten av kvällen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.