Vikt

Vikt

Vikt är verkligen spännande:

Detta är mina fyra senaste dagars vikt. 2,8 kilos skillnad – det är inte direkt fett vi talar om. Jag har visserligen varit (och är) lite förstoppad, vilket kan synas, men det är ändå roligt att det nästan alltid ser ut så här. Min kropp älskar att lagra på sig.

Igår hade jag riktigt ont i magen, av typen ”undrar om det är farligt”. Det var en obehaglig känsla, samtidigt som jag visste att jag 1) hade ätit mycket bröd 2) mycket väl kunde ha träningsvärk efter SomaMove. Så jag härdade ut och idag är det bättre och jag var nyss hungrig för första gången på rätt länge, så nu släpper det kanske.

Jag slutar aldrig att fascineras över min kropp. Hade jag gått enbart på hungersignaler hade jag alltså tagit mitt första mål nu och fastat innan i 1-3 dagar. Vilket mycket väl kan vara sant rent näringsmässigt. Om världen går under kommer jag ur den aspekten klara mig en stund med andra ord. Jag är lite som en pytonorm. 🙂

Igår blev det bara en cykeltur till affären och idag har jag inte rört mig alls. Jag bör såklart åtgärda detta. Ute stormar det, så det håller jag mig nog från.

Dilemmat just nu är att jag har rätt kul på jobbet, har flera uppgifter som är prio på och som är roliga att tampas med och igår slutade det med att jag gick in och jobbade igen efter åtta på kvällen – bara för att det var kul. Det är såklart trevligt att känna så, men jag behöver min fritid också för att fysiska hälsan ska funka, så jag får se hur jag ska få till det. Aldrig kan det vara balans tydligen. Dessutom är ju mitt jobb så att det ändras från dag till dag, timme för timme, så det är alltid bara en tidsfråga innan det skiter sig igen. 😀 Fast det är rätt tacksamt att det är så, det vore hemskt att ha ett jobb som är urtråkigt och segt. Och jag gör säkert 20-25 % mer än jag egentligen behöver, så det finns att ta av.

Ett svar på ”Vikt

  1. Kroppen är rolig… När den lagrar in vätska kan den göra det rätt rejält. Och eftersom vätska är tungt kan det bli rätt stora omsvängningar på vågen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.