Lite oväntat

Lite oväntat

Spännande, jag ställde mig på vågen i morse (väger mig alla vardagar för att avdramatisera siffrorna och framförallt för att få statistik på mina galna viktfluktuationer, det kan skilja tre-fyra kilon ibland) och förväntade mig definitivt ett plus eftersom jag åt relativt ”mycket” igår och det här är ju precis i starten på min återställning. Dessutom hann jag inte motionera igår (jaja, jag valde bort det för att vara ärlig).

Minus fyra hekto. What?!

Jag vet NATURLIGTVIS att vikten alltid flyger och far och att man inte kan se faktiska resultat på något förrän efter månader, men det var ändå en liten ögonöppnare. Vanligen brukar jag stanna eller skutta lite upp när jag tillåter mig bryta mönstret på det sättet. Jag har som sagt MÅNGA års statistik att luta mig mot och det är alltid kul när det inte stämmer (och är som jag vill). 🙂

Det behövde jag. Hur klok och sansad jag än är finns det alltid en liten duktig flicka i mig som inte resonerar logiskt. Hon behövde få se det här för att kunna andas lite lättare.

Nu ska vi se om vi kan få en helg som känns bra kostmässigt! Det var också år sedan sist, så mycket skygglappar att ta bort!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.