Surdegar och statistik

Surdegar och statistik

Trots en timme weight plate + 30 min ytterligare rörlighetsträning igår kväll är jag i förvånansvärt bra form idag. Hade iskallt räknat med träningsvärk utan nåd idag. I synnerhet eftersom Linus körde två varv med armhävningar, något jag inte ”roat” mig med på ett tag nu. Heja kroppen som är så pass medgörlig! Extra kul igår var att jag vågade gå djupt ner i rörelserna igen. Har ju haft allsköns krämpor och trasiga tår i vad som känns en evighet.

Började den här dagen med 45 minuter på motionscykeln och det är alltid lika skönt att ”ha det gjort”. Jag vet att det finns de som tycker dylik konditionsträning är meningslös, men jag gillar det. Jag vill gärna ha lite flås i vardagen också.

Surdegsstatus:.

  • En retur är nu klar hos Bonprix, naturligtvis den jag skickade tillbaka sist och som är värd minst, men man får väl vara glad för det lilla. Var lite nervös över den då den klänningen var lite slafsig och jag inte tänkte på att faktiskt reklamera den istället för att göra en retur.  Någon som uppenbarligen provat den väldigt bryskt och struntat i att paketera den vettigt i returen. Men den gick genom.
  • Spelföretaget är knäpptyst än, men det gäller alla som är drabbade. Jag är inte SÅ nojig över det, i värsta fall får jag be banken avbryta månadsbetalningen då den är poänglös just nu, men där är vi inte på länge än.
  • Väntar även på svar från Webhallen, mitt senaste paket därifrån var skadat och eftersom det var ett ovanligt LEGO-set är det inte så kul (jag vill ha möjligheten att sälja det vidare en dag).
  • Jag har tyvärr ett paket på villovägar också, en vinst från Tradera som fastnat i Kristianstad i en vecka nu. Mailade säljarföretaget nu och bad dem pusha på Schenker lite. Det är en rätt dyr, limiterad skiva, så det hade varit trevligt att se den anlända snart.

Paketmässigt har jag en hel del på ingång, på lunchen var jag på Ica och hämtade ut ett par nya inköp. Vi har handlat nya sällskapsspel för att ha något roligt att göra på helgerna som inte kräver så mycket el. I morgon kommer även ett couronne-spel hemlevererat (från Tress.se, ett företag som verkligen hade bra kundservice då min order strulade).

Skrattar lite åt min viktkurva, den följer just nu på hektot samma resultat och mönster som förra veckan. Om det skulle hålla i sig till i morgon blir det ännu roligare, 2010 hade jag nämligen ett nollresultat just denna tiden. 🙂 Men jag tror inte det, förra onsdagen var lite av en glädjekalkyl trots allt. Oavsett vilket går staplarna neråt nu också. Det är jag nöjd med.

Jag har insett att jag har ett annat klädmål förutom min dirndl, jag behöver komma i mina höst/vinterjackor. Har inte ens provat dem än, men det kan absolut vara en issue. Förra året vägde jag ändå sex kilo mindre. Jag avvaktar dock lite till med att prova.

Avslutningsvis är jag väldigt nöjd med mig själv idag gällande jobbet. Jag hittade ett stort tankefel i min kod nu sent på eftermiddagen och innan hade jag suttit hela kvällen ut för att lösa det, men nu joltade jag ner vad jag tror kan lösa det och så stängde jag ner datorn utan att ge mig på det. Dels för att jag vet att jag kommer att fastna för att jag egentligen är för trött, dels för att jag kan leva med felet ett bra tag till innan det krisar.

Enda kruxet nu är att jag åt en bastant lunch och är noll hungrig nu när jag borde äta mitt sista mål för idag. Risken är stor att jag blir hungrig ”för sent” idag och då blir i sin tur vägningen i morgon dålig. Ja, jag inser själv hur löjlig jag är, men det är denna månaden jag tillåter mig vara militärisk viktkontrollant då jag verkligen vill nå mina mål. Nåväl, det är bara att avvvakta, jag kanske är mätt nog för dagen.

Nu ska jag öppna paket!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.