Skärpning!

Skärpning!

Jag är inte alls förvånad över att jag slarvat nu under alldeles för många dagar, tjurighet är livsfarlig och dessutom i kombination med ett bra veckoresultat är det så lätt att bli både högmodig och blasé på samma gång. Vilket naturligtvis syns på vågen idag. Så nu är det hårda bananer som gäller veckan ut. Jag VILL i min klänning, mycket för att ge mig själv känslan av att kunna nå ett mål och vilja fortsätta på samma bana.

Idag skippade jag frukost, inte för att straffa mig själv, utan för att jag helt enkelt inte var hungrig. Jag måste fokusera mer på mina signaler. Istället såg jag till att ge min kropp en behövlig torrborstning, sedan en dusch och därefter en rejäl insmörjning av hudkräm. Jag skulle köra weight plate på lunchen, med möte direkt på och då hinner jag inte duscha efteråt, så jag ville inte vänta. NATURLIGTVIS blev mitt möte direkt efter inställt så jag hade hunnit hur bra som helst. Håhåjaja.

Istället för möte fastnade jag i felsökning och missade lunchen också, så nu knorrar det!

Har anmält mig till Linus Johanssons höstträning, jag tror jag ska ta en titt på första avsnittet i kväll. Det ska vara 20-30 min med bra övningar och det är ett nytt avsnitt varje vecka där man kör så mycket man vill. Det är pappan till Soma Move, jag tycker han är väldigt inspirerande och det är häftigt att se honom in action. Det samma gäller för övrigt mamman till Soma Move, Cecilia Gustafsson. Väldigt inspirerande människor med god kännedom om människokroppen. Jag har mycket att tacka dem för, även om jag just nu har just Soma Move på paus då jag är lite för tung och trög för att det ska vara kul (plus att jag inte gillar att köra det hemma).

Mannen är på G igen idag så det kommer att hjälpa också, vi planerar en ny liten vandring til helgen, dock inte lika lång som sist. Det var lite väl tufft. Har fyra blåa tånaglar efter det.

Dags för dagens första – och sista – mål! Behöver nog inte snåla.

 

Ett svar på ”Skärpning!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.