Ett plus? Äsch, det bryr jag mig inte om!

Ett plus? Äsch, det bryr jag mig inte om!

Officiell vägdag och ett väntat plus som jag inte drar några växlar alls på. Jag väger nämligen idag samma som jag gjorde i fredags, vilket således ska tolkas mer som ett nollresultat än ett plus då jag vanligen alltid väger som minst fredag morgon. Antagligen hade jag ätit något extra laxerande förra veckan som lurades just på vägdagen. Fördelen med att väga sig ofta, man ser mönster man annars missar och blir onödigt ledsen för. Ska bli intressant att se resten av veckans siffror, då jag dessutom har träningsvärk idag och magen är lite bråkig.

Jag tror att min mens är på gång också, alltid svårt att veta numer då jag inte längre äter några piller.

En bra dag idag, har löst den stora buggen på jobbet OCH ändå slutat i bra tid, spelbolaget har löst sin bugg så nu är jag aktiv igen och den försvunna skivan är rapporterad (någon har visst snott lasten!). Dessutom hade jag missat att Webhallen redan hade svarat mig 10 min efter att jag skickat in mitt ärende i fredags. Så det enda som återstår nu är den seeeeega returen från BonPrix.

Nu ska jag upp på cykeln, mannen och jag är i full gång med att peppa varandra och idag valde han vilket program som gäller så jag kan naturligtvis inte banga det. Jag körde visserligen Soma Slow på lunchen, men det är ju inte pulshöjande. I morgon ska jag in på kontoret, så då blir det enbart kvällsträning. Jag är för trött för att stiga upp tidigare så att jag kan träna hemma och jag är inte bekväm med jobbträning än, vill ”bo in” mig på nya kontoret först. Ogillar att inte ha en egen plats, det gör allt så bökigt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.