Magstrul och tågstrul

Magstrul och tågstrul

Bara för att jag var så positiv i torsdags så kom förstås ett bakslag på fredagen. Min mage var allt annat än medgörlig och jag hade ingen aptit då allting jag åt stockades upp. Korkat nog drack jag konjak på det i hopp om att det skulle väcka liv i mig lite, men det gjorde det hela än värre och i lördags var det hemskt. Jag låg mest i sängen eller satt i soffan och kved. Jag tvingade ner två ostmackor för att få något i magen (hade inte ätit sedan fredag lunch) och på kvällen åkte mannen och köpte pizza åt oss. Tyvärr var de inte så goda och bitarna jag åt åkte jojo resten av helgen. I söndags försökte jag kurera mig med allsköns medel jag har hemma, men jag insåg ganska snart att problemet inte var förstoppning som jag trott utan snarare dålig magaktivitet. Så nu har jag beställt probiotika för att se om jag kan hjälpa magen lite mer.

I natt satte dock medlen jag tagit in en offensiv och det blev en hel del toabesök. I morse gjorde det fortfarande ont, men det var inte alls lika spänt längre så jag HOPPAS detta var kulmen nu för denna gång. Idag har jag varit försiktig och skippat kaffe och liknande.

Idag har jag också varit i Norrköping och hälsat på min nya uppdragsgivare för närmaste tiden framåt. Mycket info att ta in och eftersom säkerhetsklassad dator krävs var det en hel del pill med att få igång saker och allt är nog inte löst än heller. Men det får ta den tid det tar tänker jag. På torsdag åker jag upp igen och börjar på lite mer allvar, då resten av teamet också är på plats. Tills dess ska jag gå lite obligatoriska utbildningar och annat.

Naturligtvis fastnade tåget i Linköping nu och det låter som att vi blir sittande här en bra stund (minst två timmar) då det varit någon olycka i närheten. Så det blir sen och antagligen krånglig hemkomst idag. Suck. Just pendlandet ser jag inte fram emot i höst.

Har bokat en taxi till nästa måndag morgon, det ska också bli spännande att se om det fungerar. Jag har inga höga förväntningar.

Nåväl, hinte mycket jag kan göra åt eländet i nuläget. Jag är tacksam att magen är lugn för stunden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.