Kuddar, kavajer och kycklingnudlar

Kuddar, kavajer och kycklingnudlar

Idag har inte magen gnölat och jag har druckit kaffe så jag håller tummarna.

Torsdagar är det som sagt frukost på kontoret och idag var jag förberedd och kom hungrig, vilket ledde till att jag fortfarande var mätt när det var dags för lunch. Tji havregrynsgrötsivrare, man kan tydligen bli mätt på frallor också. Min plan var annars att äta lunch ute idag, men eftersom jag var så mätt valde jag helt sonika att skippa lunchen helt och istället passa på att gå och strosa i affärer lite.

Jag var egentligen ute efter en huvudkudde, men hittade bara soffkuddar som antingen var onödigt stora (och dyra) eller för tunna. Jag vill ha en extra kudde som jag kan ha i sängen när jag läser + att den kan extraknäcka som gästkudde (även om vi nästan aldrig har gäster). Helst vill jag ju klämma på den innan köp, men det ser svårt ut att lösa, de kuddarna som fanns var förpackade och det fanns inga lösa exempel. Så det blir väl gamla hederliga nätet som vanligt då.

Hittade sedan ett läppglans som jag tyckte mycket om, men jag fattar ju aldrig hur man ska handla sådant (ska man ta själv i lådor eller ska man be om hjälp?) och det var ingen i närheten, så jag noterade märket och struntade i det. Kollade på nätet nu och det kostar 470 kr, så det tål att tänkas på om det faktiskt är värt det.

Till sist hittade jag i alla fall något att handla rent fysiskt, en snygg kritstrecksrandig kavaj på Lindex. Jag fick ta största storleken och även den var aningens på gränsen, men den sitter riktigt snyggt och inget säger att man måste stänga den. Velar fortfarande om kavajen på Bonprix, då den var så härligt lös och ledig, kanske jag skulle testa den i en mindre storlek också. Fast helst hade jag sett att returen gick genom först.

På vägen hem sedan passade jag på att testa kycklingnudlarna på stället som alla kollegor handlar på och det var väl värt det! Extra kul att det höll sig varmt, trots att det tar en timme hem. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.