Surpuppig

Surpuppig

Meh. En riktig måndagsmorgon så här långt. Vågen var extremt elak i morse, plötsligt över 80(!) och det finns baske mig ingen anledning till det. Jag har haft en vettig helg och en vettig söndag. Kan visserligen vara att vi åt matig och salt soppa rätt sent som fortfarande sitter i + att jag är stel i hela kroppen – men ändå. Enda ljuspunkten är att fettprocenten indikerar att det är just hicka, men jag vet som sagt inte. Jag är allt lite less. Det är så här varenda år så jag vet ju att det släpper så småningom, men just nu är jag inte riktigt mottaglig. 🙂

Jag fixade lätt lunch + min yoghurtfrukost under sura miner i morse och naturligtvis glömde jag allt i kylen, så nu får jag dessutom handla något på lunchen istället, innan jag ska träna. Lutar åt att skippa frukosten helt, är fortfarande mätt och sträv i munnen från igår kväll.

Jaja, jag ska försöka vända på humöret i den mån det går. Jag försöker ändå ta med mig att jag gjort en hel del smarta val i helgen, även om det nu gav noll och inget. 🙂

Jag lade lite beställningar igår på bland annat träningslinnen, granola, bars, proteinpuddingar och BCAA-drycker  (+ en ny skrivare, men den lär väl inte hjälpa kroppen mer än då jag bär hem den 🙂 ) och det känns trevligt. Inte för att jag är någon superförespråkare för bars och proteinpuddingar, men de är tacksamma att ha som reserver ibland.

Tog ett roddpass igår också och trots seg start gick det lite bättre än sist (4,2 miles/6,76 km) på 40 min , så på den fronten känns det i alla fall bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.