Ny vecka än en gång

Ny vecka än en gång

Jag trodde det skulle vara riktigt illa på vågen idag, kan inte säga att jag skött mig i helgen alls. Jag var förberedd på en siffra väl över 80, men istället var det en lägre siffra än på länge på just måndagar (som också är min värsta vägdag). Kan inte förklara det, men jag klagar inte heller. 🙂 Fast naturligtvis innebär det ju också att det inte lär bli bra statistik på onsdag, men det hade jag som sagt inte väntat mig heller. Det är svårt att hinna med nu och det gäller även de kloka besluten dessvärre. Inte blir det bättre framöver heller, alldeles för mycket kuligheter. Jag skulle vilja våga sträva mot att i alla fall hålla mig under 80, men jag tror inte ens jag vågar lova det. 🙂 Men jag ska i alla fall göra så gott jag kan! Jag fortsätter med att väga mig vardagar, det ger i alla fall en bra signal.

I lördags natt var jag snortrött när jag lade mig och äldsta katten snodde min kudde som hon brukar och jag hamnade i ett läge som sträckte min nacke rejält. Hade jag inte varit så trött hade jag antagligen vaknat till, men nu blev det som det blev och igår hade jag riktigt ont. Det är bättre idag, men jag undrar just hur det ska gå att träna idag, vi ska köra en repris på förra veckans träning, den som jag fick sådan förbaskad träningsvärk av….

Här är i alla fall en kul bild från det passet. Det är mitt mest osmickrande linne, jag ser alltid ut att ha mängder av magar i det och jag vet att det inte är så illa som det ser ut, inte ens nu i plufsläge. Men jag tycker, magarna till trots, att det är en kul bild så sätt att jag gör en finfin Hindu Lunge:

atc20161017

Den rörelsen kunde jag inte göra så enkelt förr i tiden, milt sagt…


Tillbaka från passet och idag var jag lite grinigare. Tränaren tycke att vi inte behövde matta och jag gillar inte att vara barfota på salgolvet. Det är dels skitigt och dels obekvämt om man ska använda mycket händer och fötter mot det. Inte helt oväntat fick jag något vasst i foten redan i början också  + att det gjorde ont i tår och handflator, t ex när vi gjorde Charging Lion. Mina tår gillar inte att landa så hårt på träningsgolvet, en yogamatta dämpar mer än man tror. Men jag tog mig igenom det och visst kände jag av nacken, men ändå inte så illa som befarat.

Testar min nya salladsburk idag, en stående historia från Bluebox. Me like!

salladsbox

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.