Stressiga tider

Stressiga tider

Just nu räcker inte tiden till. Jag har haft en jättekul helg med utsvävningar åt alla håll och kanter och det syntes med illröda siffror på vågen i morse vill jag lova. Jag hoppas lite av det är sviter från helgen som kommer ebbas ut, brukar ändå vara så.

Partaj både fredag och lördag + utemat på det och igår var vi för lata för att göra annat än värma på sista slatten rester från kinamaten vi hämtade i fredags efter att ha städat. Det är illa när man måste städa på en fredag, men tiden är knapp som sagt. På onsdag kommer mina föräldrar och på torsdag drar jag, mannen och mamma till London och stannar till på söndag. Det lär alltså inte gå åt rätt håll med vikten den här veckan heller… Visserligen visste jag om det här och jag nöjer mig med att jag i alla fall försöker vara ordentlig när jag har vardag. Det får duga så. Träningen får också på tafsen just nu, denna veckan blir det bara dagens lunchpass som jag kan gå på. Jag ska visserligen försöka göra nåt på egen hand i morgon och kanske på onsdag, något måtta får det ju vara.

Nästa vecka är inte mycket bättre den, jag hoppas orka träna på måndagen, sedan ska jag gå tredagarskurs i Helsingborg och missar åter igen torsdagspasset och jag vet att jag inte kommer att orka annat de dagarna heller, det blir enormt långa dagar när man pendlar dit. Jag får hoppas på SomaMove på fredagen.

Och som om det inte är nog ska vi på konsert i Köpenhamn sedan på söndagen och det betyder att måndagspasset ligger risigt till, även om jag just nu gett mig den på att försöka ta mig till jobbet i tid. Vi ska inte svira loss eftersom det är en söndag, men det tar ju sin stund att ta sig hem från Danmark nuförtiden.

Inte är det lugnt i vardagen heller, igår jagade vi en skogsmus och jag insåg att vår jävla kökskran inte håller tätt, det forsade genom röret ner på vägg och golv. Jättemysigt att behöva ta itu med just den här veckan. Men det är i alla fall tur i oturen att vi såg det så att inte min pappa råkade ut för det. Musen verkar dessutom vara kvar, så den måste vi också jaga fatt på.

Jag har jagat rörmokare hela dagen och fick till sist tag på en som lovat komma och kolla i morgon. Jag hatar att jaga hantverkare!

I morse insåg jag också att jag planerat noll inför veckan och varken hade yoghurt eller lunch att ta med.

Det gäller att andas och hålla lugnet just nu, den saken är klar…

 

Ett svar på ”Stressiga tider

  1. Ibland hamnar man i en strömvirvel av händelser och åtaganden och det gäller bara att härda ut tills man får en lugnare period, och se till att försöka varva ner när det går… Men visst är det mycket nu…inte minst jobbmässigt. Årsslutet närmar sig med allt vad det innebär… Håll i hatten där! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.