Solig och skön dag på många sätt!

Solig och skön dag på många sätt!

Det här är en bra dag så här långt! Har ÄNTLIGEN fått min nya skärm på jobbet och strax innan jag skulle gå och hämta den tipsade min kollega om att det står en i samma format och dammar på ett skrivbord. Så nu har jag två nya 22″ WS-skärmar istället för mina två blaskiga härken i olika storlek. Jisses vilken skillnad!

Ett himla tjatande om att jag gick och hämtade den själv förresten, både min chef och supportkillarna uttryckte lite oro. Pfffft, jag kom direkt från ett KB-pass, jag hade kunnat svinga den tillbaka. 🙂

KB-passet idag var riktigt jobbigt annars, vi körde mycket med två KB samtidigt och det blev snabbt riktigt tungt och ansträngande. Jag var genomblöt efteråt. 🙂

Har provat två nya produkter idag, först Njie Freeno Mango Orange som smakade riktigt gott och friskt. Nu står jag och äter en Barebell proteinpudding med kokossmak, som är riktigt smarrig och så mycket godare än Propud! Den har inte den där hemska eftersmaken som Propud har och som jag inte klarar av. 143 kcal i en burk är helt ok som mellanmål också. Jag VET att naturliga råvaror är bäst och blablabla, men jag behöver även enkla vägar ibland. Jag orkar inte stå och göra flashiga mellanmål dagarna i ända. Dessutom, var är alla bra hemlagade mellanmål som man kan lagra/frysa in? Jag är så trött på att alla mellanmål som ser trevliga ut nästan alltid måste göras a la carte och inte går att spara, vad är det för trams?! Det är ju när jag jobbar som jag behöver bra och snabba mellanmål för att orka och kunna återställa kroppen. Banan i all ära, men inte varje dag.

Ser till min glädje att Gymgrossisten säljer båda i storpack, det lär bli en beställning inom kort.

I morse visade vågen tangerat icke-officiellt lägstaresultat för i år. Det är med andra ord nära nu… Om jag inte ballar ur i helgen borde det finnas hopp även om detta är en mensvecka. Vi ska ha en kolugn hemmahelg, men de kan vara minst lika farliga som festhelgerna. Jag hoppas vädret fortsätter så här, då finns det hopp om årets första powerwalk.

Kom på nästan omgående i morse att jag glömt packa ner en sportBH (hade dubbla kläder med igår eftersom jag inte visste om jag skulle träna ute eller inne), så strax innan KB-passet spurtade jag upp till Lindex och shoppade en.  Trevligt nog med 25 % kupong som jag fått av en snäll kollega. 149 kr är ett riktigt bra pris, och den kändes helt ok. Jag var ändå i behov av ett tillskott, jag tycker jag tvättar träningskläder jämt. Tights är för den delen min största bristvara, skulle behöva göra ett riktigt ryck där. Det är bara så tråkigt att handla, det finns aldrig några som sitter särskilt bra, tycker alla jag har kasar och/eller glider upp i grenen.

Ett annat tråkämne är ny deo, jag är åter igen i en position där inga sorter känns bra, tycker jag svettas igenom allt + att jag får deofläckar av alla stift.

Men nog gnällt, solen skiner idag och det ger så mycket energi att det bara spritter i mig! 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.