Hack i planeringen

Hack i planeringen

Meh, här har jag planerat så himla fint inför jobbdagen med frulle, lunch och mellanmål och så glömmer jag yoghurtbägaren hemma…. Tur i oturen är mitt eftermiddagsmål idag lite turkisk yoghurt, blåbär och mandel så det får nu bli frullen ihop med en banan och så får jag hoppas att jag inte är lika hungrig i eftermiddag som jag var igår. Jag har visserligen en Barebell milkshake i kylen också om de nu skulle krisa alldeles.

Inte mycket skillnad på vikten idag så det lutar åt ett plus i morgon. Meh på det också. Men det är ju självförvållat. Dessutom är det på ett sätt bra, jag åt faktiskt för lite igår och det ska inte premieras. Jag var som sagt ruggigt hungrig på eftermiddagen, på nivån att jag knappt kunde tänka och jag åkte hem lite tidigare och åt genast pastaresterna från i fredags, inte en chans att hålla ut det målet i 20 minuter, men jag lade till en jättelik morot som efterrätt som hjälpte till att få tiden att gå (lite fusk…) och den behövdes dessutom.

Jag städade av hela huset igår, mäkta nöjd med mig själv faktiskt. Man måste inte alltid vänta till helgen eller köra på exakt rättvisa, min man gör mycket i hushållet ändå och han har inte samma tid som jag har. Jag skulle inte själv vilja städa innan jag går till jobbet. Dessutom vill jag plocka ordning bland mina prylar i veckan och då behöver jag ha det rent omkring mig. Inte så lyckat att lägga rena kläder på skitiga golv t ex. Fast idag tror jag att jag ska ha en slappardag där jag får göra vad jag vill. Jag behöver lite skön fritid känner jag. Dessutom behöver jag tvätta i kapp lite till för att få fart på klädrensandet. Jag har även på agendan att rensa ut i toalettskåpet och organisera om där (mitt nya smink behöver hyllor) + att få bort alla travar i kontoret.

Terminstarten igår var det gamla vanliga käpp-passet, utomhus faktiskt. Vi lyckades träffa solperioden perfekt där. Det kändes ganska lugnt och ärligt talat nästan lite tråkigt, men jag känner av det idag så det tar ändå mer än man tror även när man inte får så mycket puls. Tyvärr fick jag megakramp i fotsulorna så fort vi skulle stå på ett ben, jag blir galen på mina fötter. Jag sparkade av mig skorna illa kvickt, men det var redan kört. Jag gissar att det beror på att jag mest kört Soma Move (barfota) och cykling (sneakers) på sistone, mina fötter är inte vana vid träningsskor. Jag hade visserligen mina inneskor på löpbandet i fredags, men det var inte skönt då heller och jag höll dessutom på att få skav på båda hälarna. Man kan ju verkligen fråga sig hur det kan skava så tunna och mjuka som skorna är, men jag har insett att det är min egen hud som skaver och det är ju inte det lättaste att lösa. Lite dyrt att tejpa hälarna varje pass liksom.

Idag ska jag ta mig på HIIT-passet och på torsdag blir det lunchpasset med träningsgruppen vilket är kettlebells. Det kommer att vara tester på morgonen, vilket hade kunnat vara intressant, men jag får inte ihop det schemamässigt. På fredag är jag ledig så det blir inget Soma Move då, lite ledsamt. Jag ska hälsa på mamsen och pappsen istället och äta och dricka gott. 🙂 Jag hoppas vi kan ta igen det lite på söndagen. Just nu ser vädeprognosen vettig ut, men det hinner ju ändra sig hundra gånger innan dess.

 

 

2 svar på ”Hack i planeringen

  1. Vem är perfekt i planeringen… men det är rätt bra att ha vettiga saker att äta på jobbet! Nödmat brukar jag försöka ha hemma, t ex ärtsoppa på burk.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.