Fofroredodagog!

Fofroredodagog!

Rövarspråket var inte igår. 🙂

Mitt glada humör fortsätter, tycker det flyter på bra nu på alla plan. Det enda är att hitta tid till allt jag vill göra, både på jobbet och privat. Hade hoppats få in en dags hemarbete nästa vecka, men det sket sig.  Det gör dock att jag nu kan gå på en föreläsning med ex-brottaren Martin Lidberg på onsdag lunch. Kan alltid vara kul att lyssna på och kanske ger det lite inspiration. Jag ska dessutom på ett träningspass som han håller i på torsdag morgon. Han är här i två dagar och kör tre pass av varierande svårighetsgrad. Jag har valt det mellersta, känner inte att ELIT är för mig (även om jag är stolt över mina framgångar). 🙂 Vi har faktiskt fått träna med elitidrottare innan, t ex en trestegs-tjej vars namn försvunnit i mitt huvud, men som var fantastiskt duktig. Ett jämfotahopp utan ansats för henne motsvarade tre-fyra hopp för oss andra, vilken spänst!

Igår åt vi sushi till middag, som alltid gott och vi snålade inte på bitarna. Men det tar en stund att känna mättnad efter sushi, jag tror det är huvudet som luras lite. Det känns inte som MAT på samma sätt som varm mat. Mycket riktigt kom också mättnaden en ganska lång stund efter och då hade jag fixat fikabröd åt hungrige mannen, men kände själv att jag inte hade plats. Skön känsla det där, jag älskar när jag inte går i fällan att äta bara för att jag kan. Mannen bryr sig ju inte om jag äter min bulle eller inte och även om nu så vore, hur galet är det inte att äta FÖR ATT NÅGON ANNAN VILL DET?! Ändå gör jag det ibland, av artighet eller för att slippa tjafs etc.  Som ”stor” är det dessutom än värre, vi förväntas ju dammsuga kakfat och chokladkartonger. Själv kan jag äta god mat som en skogshuggare, men kakor och choklad är jag egentligen inte triggad av. Jag är salt över sött, mat över fika. Inget gör mig så tjurig som när jag är riktigt hungrig och jag måste sitta och fika på sötsaker för att ”överleva”. Mycket av mitt fikande genom åren beror till största del på andra personer och det är ju riktigt galet. Fast visst har jag också stunder då det är mysigt att ta en kopp kaffe och en varm kanelbulle, eller en riktigt kladdig efterrätt. 🙂 Men god mat vinner alla dagar i veckan.

Soma Move idag också och inga irritationsmoment. 🙂 Stod bakom några nya som kämpade på bra och lärde sig allt efter, kul att se! Jag är själv helt slut, det känns liksom jobbigt att äta, det säger en del. 🙂

Snart dags för arbetsmöte, sedan är nog arbetsveckan mer eller mindre över för min del. Väldigt intensiv, men rolig sådan.

 

2 svar på ”Fofroredodagog!

  1. Fastnade lite vid din mening: Hur galet är det inte att äta för att någon annan vill det? Och jag har en särbo som gärna visar sin omtanke genom att fråga ”Vill du ha något?”. Då menar han oftast ngt att äta eller dricka. Säger jag då att jag gärna vill ha x eller y, ja då går han och fixar det. Det är hans sätt att pyssla om mig, men ibland kan jag irritera mig på dels att jag på ngt sätt förväntas stoppa i mig hela tiden, dels på att han ”springer” åt mig. Jag vet att det är pga kärlek, men han vet ju att jag räknar kalorier just nu… så egentligen borde det vara JAG som springer åt honom, dels för att förbruka lite energi, dels för att hindra mig själv från att äta haha 🙂

  2. Jag skojade med mannen igår att det är min helgmotion att springa och serva honom. 🙂 Han har alltid katterna klängande på sig + att jag gärna reser på mig och rör mig lite.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.