Plask och värk

Plask och värk

Jahapp, då var det regn och plusgrader igen då. Testar mina nya skor idag och de är bekväma och varma, men inte alls bra på hala ytor tyvärr. Höll på att slå dit på vår gårdsplan. De är nog mer lämpade för de kommande blötvädret, då isen regnat bort. Så problemet kvarstår egentligen, jag har inga vinterskor för isigt väglag. De skor jag har som greppar bra är inte fodrade nog. Men förhoppningsvis dröjer det ett tag tills jag behöver det.

Även tightsen passade bra, ska nog testa kompressionsparet i morgon. Har dock inget hopp om att de sitter kvar uppe. 🙂

Har en envis, lätt huvudvärk sedan igår, vet inte riktigt vad den kommer av, troligen lite förkylning i kroppen. Jag hade den redan då jag vaknade igår. Hoppades den skulle gå över efter en natts god sömn, men icke. Idag är det i alla fall både lins- och träningsfritt och jobbdagen som såg ut att bli plågsam verkar bli betydligt enklare än jag vågat tro. Tur det, känner mig inte på topp. Jag har utvecklingssamtal i morgon efter träningen och efter det tror jag att jag åker hem och jobbar på eftermiddagen, behöver lite lugn och ro.

Jag vägde mig i morse, men har inte kollat resultatet än, känner mig inte på humör än. Hade ju hoppats vara igång lite bättre med mindful eating-verktygen vid det här laget, men jag har ingen ork för stunden. Inte för att jag inte tänker på det, jag försöker fatta kloka beslut och vara mer närvarande. Men jag hade behövt mer struktur. Det kommer så småningom hoppas jag.

Idag ska jag gå på lunchföreläsning med Martin Lidberg. Jag har med mig en rejäl macka som jag tänkt äta efteråt. Jag hade även haft tid att värma något, men det kändes bättre att inte stressa med det. Tänkte först snåla lite och ta en VV-soppa, men jag är i en hungrig period just nu och det är dumt att plötsligt bli tokhungrig till eftermiddagen. Jag behöver inte väcka rebellen och demonen.

Ett svar på ”Plask och värk

  1. Ogillar verkligen när det slaskar, för man blir så himla smutsig, det stänker långt upp på knäna. Trivs bättre när det är fast och fruset och torrt. Och så när slasket fryser på, vilket det alltid gör, får man spänna sig hela tiden för att inte trilla omkull. Brrr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.