Bra resultat

Bra resultat

Vägde mig i morse igen och nu är det ruskigt nära! Idag är jag tre hekto från vinst. Attans att det kommer en storhelg häremellan nu! Snacka om att jag får försöka vara på tårna nu, helg eller inte.

Ett annat lyxproblem är att OM jag nu lyckas nå målvikten på tisdag eller onsdag morgon har jag ingen hemma på morgonen som kan ta en bild och jag har ingen helkroppsspegel hemma. Så antingen får jag försöka rigga något med stativ eller hoppas på att vikten är under även kvällstid (vilket jag tvivlar rejält på). Men först och främst ska jag ju vara i mål innan jag nojar över den biten. En smart lösning som jag dessutom kom på nu är att i så fall stiga upp med mannen vid 4:30 och be honom ta en snabb bild innan han går. Ska förbereda honom på detta i helgen så att han vet om det, inget jag ska komma viftandes med i morgonstressen. 🙂

Idag tänkte jag gå på det extrainsatta SomaMove-passet som är anpassat för nybörjare, jag är rätt säker på att fler av de ”gamla rävarna” kommer. 🙂 Det är dagen innan midsommar och redan nu märks manfallet på kontoret, så jag betvivlar att allt för många dyker upp. Men man vet aldrig, SomaMove är populärt.

YES! Fick igenom det jag hoppats på på dagens enda möte så nu kan jag nästan gå hem, så nöjd är jag. 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.