Plus, plufs och ny kalufs

Plus, plufs och ny kalufs

Plus på vågen idag. Inte alls förvånad, jag är stel i musklerna och det är ett bra tag sedan magen gjorde sitt, så att säga. Visst är det irriterande, det ska jag inte hyckla med. Men det är en övergående känsla och jag vet ju så väl att min vikt är som en hoppjerka och alltid har varit det. Jag kan inte se mönster på veckobasis och det vet jag. Roligt nog väger jag mig just nu nästan dagligen (nya vågens fel) och för tillfället verkar det inte vara så dumt, jag nojar faktiskt inte alls och det är rätt kul att jämföra dag för dag och det gör mig mer ödmjuk inför den officiella vikten. Ska jag vara sådan så vägde jag samma idag som förra torsdagen, så man kan ju orda om vad som är plus och minus EGENTLIGEN. Men skit samma, det viktiga är vart det rör på sig i det stora hela och det är väldigt tydligt att det är neråt. Jag är nu ganska så säker på att jag kommer att få ett augustiresultat som är lägre än både 2017 och 2016, trots att det är en vägning till. Just nu är mitt snitt för augusti i år 78,4 kilo och för 2017 var det så mycket som 80! 2016 var det 78,9. Spelrummet är alltså rätt stort och jag ser inte att jag skulle balla ur så pass på en ynka vecka.

Stelheten till trots känner jag mig idag rätt tillfreds med min kropp och bara för att mätte jag midja och magput och det var bra indikationer, trots att det inte var länge sedan jag mätte mig sist.

Igår hade jag däremot en tjockisdag, lustigt hur de alltid kan ploppa upp utan förklaring. Hade exakt samma kläder som i måndags då jag kände mig i finfin form, igår tyckte jag plötsligt magvalken var ENORM. På lunchträningen igår kände jag mig oerhört obekväm och stor, i måndags var jag en amazon. Skulle jag ha mätt och vägt mig på atomnivå dessa två dagar hade det säkert varit ytterst lite skillnad. 99 % av nojorna sitter i huvudet. Viktmässigt skilde det 100 gram… Nåväl, helt nojfri blir man nog aldrig, men det känns ändå bra att jag oftast är rätt tillfreds med mig själv.

Hade ju tänkt köra löpbandsprogrammet i morse, men sköt på det till i morgon bitti. Dels för att jag är stel men också för att mannen ville köra kettlebells i kväll om det finns möjlighet. Det hänger lite på när jag kommer hem idag, måste jag ta det senare tåget kommer jag att behöva äta först och då är det tufft för mig. Jag tänkte oavsett vilket ta med en mellanmålsbar som jag kan äta på vägen hem för att skjuta på hungern lite + att jag försöker vänta in lunchen lite. Bättre att vara förberedd. 🙂

Nåväl, snart ska jag till frissan och se vad som händer där idag! 🙂

Ett svar på ”Plus, plufs och ny kalufs

  1. Svårt att undvika ett plus till följd av vätskefyllda muskler till följd av träningsvärk från ett rejält träningspass… Dagen efter mina dubbelpass på gymet upplever jag precis samma sak. Senare på kvällen brukar jag få springa och pinka som bara den haha. Det där har rättat på sig tills nästa vecka allra minst. Ja, och så en svårbemästrad mage på det. Hoppas den nya frisyren blir kul 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.