MAAAAAAAAAAAT!

MAAAAAAAAAAAT!

Jisses, vilken helg! Hela veckan innan hade varit lite smågalen med helt vansinniga resultat på vågen. Igår visade vågen till sist nästan tre kilo mindre än för en vecka sedan, hur galet är inte det?! Då ska tilläggas att jag åt MASSOR i lördags. Först Eggs Benedict till brunch (med VV-hollandaise på 1 SP dock), sedan var det kalas där jag visserligen inte åt enorma portioner av något, men det blev ändå två skivor ostfylld fläskfilé och en handflata potatisgratäng + en hel del sallad. Det följdes upp av en liten bit cheesecake. När vi sedan kom hem på kvällen var jag åter igen så hungrig att det nästan gjorde ont i magen och jag fixade lövbiff, pommes, sparris och ärter och jag som annars inte är den som slafsar på med sås tog en REJÄL klutt av den kalla bean jag hade handlat hem. Det var säkert dagens points bara där. 🙂 Och inte nog med det, jag åt en rejäl näve sesamsticks på det. Jag var därför stensäker på att söndagens vikt åtminstone skulle ge ett litet uppsving, men icke. Två hekto ner!

Även igår var jag hungrig som en varg och det hjälpte inte att vi tog en bra powerwalk på det som triggade hungern än mer. Ärtsoppan som jag planerat till lunch och som annars brukar mätta rejält kändes som en droppe i havet och jag lät mannen övertyga mig om att en pizzaslice omöjligen var nog till middag (han var minst lika hungrig som jag), så vi körde på 1,5 efter lite kompromiss. Det satte åter mina SP i brand, men det spelade ingen roll. Jag var allt för hungrig för att ens orka hitta alternativ. 🙂 Dessutom klämde jag två VV-snackspåsar till söndagsfilmen (finska Okänd Soldat, tre timmars misär – fast väldigt bra 🙂 ) och mannen kom plötsligt med varsin glassbåt på det. Den hade jag klarat mig bra utan ska erkännas, men jag orkade inte vara fröken Präktig just då. Några felsteg kan få vara hänt, det är bra att få känna stygnet av att äta fel också – faktiskt. Bara det inte är för ofta så 🙂

Idag var det således uppåt på vågen av förklarliga skäl, men fortfarande på väldigt bra nivå (under dietbetet). Jag har fortfarande lite kvar av den här avgrundshungern i mig också. Jag vet från tidigare erfarenheter att det betyder att kroppen bränner på som fan. Men det håller inte i all evighet – tyvärr, så nu är det superviktigt att jag lyssnar extra mycket på kroppen.

Boxercisepass på lunchen idag, åter igen ett pass som bränner mer än andra och det var inte den bästa lunchen jag fick med mig idag sett till det, en burk VV-soppa + två sesamknäcke med mjukost. Men kroppen är förvånansvärt nöjd, den vet väl att vi har en del SP att sätta sprätt på så fort jag kommer hem. 🙂 Passet var superkul, jag körde på i full fräs och mina händer skakar fortfarande, vilket är ett bra tecken. 🙂 Jag hade svårt att bre mina knäcke vill jag lova! Men det var inte så illa som den gången då jag inte ens kunde hålla en vattenflaska med en hand. 🙂

I morgon ska jag till Malmö och vara delaktig i en workshop hela dagen. Har en liten del som jag ska presentera + att jag håller en mini-workshop på eftermiddagen (mer skoj än allvar). Det betyder utemat på lunchen och låååååång dag. Det tar sin stund att pendla när man bor som jag gör. Men jag ska göra mitt bästa att inte balla ur. Min plan är att äta bra frulle hemma, att välja klokt på lunchen (restaurangen har flera alternativ) och sedan ha med en Barebells-bar om det blir grinigt på vägen hem.

Igår skrev jag ut boardingpass till resan så nu börjar det faktiskt kännas på allvar att vi ska iväg! Hög tid att kolla upp kläderna jag vill ha med mig med andra ord. Vi ska resa med enbart handbagage även denna gång så det blir en liten utmaning i sig.

Blev nästan gråtfärdig av lycka igår när jag insåg att mina älskade vandringsbyxor åter sitter som de ska. Jag köpte dem inför vår vandringsresa 2011 och de är de skönaste byxor jag ägt i mitt liv. De sitter tajt om övre delen av låren, men på ett sätt som ger stöd istället för att det är obehagligt. Jag är så taggad just nu, det syns så väl att min kropp svarar på allt jag utmanar den med just nu. Det ska bli intressant att se hur vi båda hanterar en veckas semester nu. 🙂 Nu är ju inte tanken att vi ska ligga och sova hela dagarna och solande sysslar vi inte med, så om jag bara är lite försiktig med att dra på autopiloten när det gäller mat och dryck så tror jag ändå det kan gå ganska bra. Sedan tänker jag så klart inte noja eller vara överdriven för det, jag har betalat bra för denna resa och tänker njuta för fulla muggar! Jag är så stolt över att jag faktiskt tog mig ner i vikt till där jag är nu så nära inpå resan, det var min dröm när jag bokade resan. Siffran skiter jag förstås i egentligen, det är känslan av att kunna ha kläder jag trivs i igen och känna mig fin.

Lite undrar jag om inte åldern hjälper till lite också, jag upplever att jag inte har riktigt den kroppsform jag hade sist jag tappade mycket, jag är mer rak nu. Inte mig emot, jag tappar gärna på nederdelen av kroppen, där finns att ta av. 🙂 Jag ska kika på lite bilder och jämföra någon dag och se om det är fakta eller inbillning.

 

Ett svar på ”MAAAAAAAAAAAT!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.