Välkommen helg

Välkommen helg

Äntligen fredag och jag ska alldeles strax gå för dagen. Skulle egentligen besökt svägerskan och tittat på deras nyfödda, men ett av barnen var sjuka idag. Jag och mannen hade dock planerat in eftermiddagen, så vi hade ingen lust att ändra på planerna igen. Dessutom orkar jag inte ta itu med alla surdegar jag hittat i veckan, jag behöver ladda upp min positiva sida först.

Soma Move idag, vilket kändes bra. Följde upp med en av mina bagels som jag bakade igår. Hade på brie-mjukost och ett berg av grönsaker. 4 SP och SÅ GOTT. De blev riktigt bra den här gången. Lite kletiga blev de, men det är inte mycket att göra åt, det är bagels trots allt. Ska testa att köra lite längre tid på lägre temp i början nästa gång. Men det är inget som stör, allra minst nu när de är i frysen och jag kommer att rosta dem lätt innan jag äter dem.

Ska till Willys och IKEA strax, ska handla hem mer libanesisk gurka. Verkar bara finnas på Willys i Älmhult irriterande nog och det ligger ute vid IKEA, så man går inte gärna dit om man inte har gott om tid. Det går en buss visserligen, men det tar ändå tid.

Dags att gå, min chaufför är här. 🙂

2 svar på ”Välkommen helg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.