F-n vad jag är bra!

F-n vad jag är bra!

Japp, här kastar jag Jante ut genom fönstret direkt och dunkar mig själv på ryggen. Den här veckan har jag kommit till slutsatsen att det får vara nog med att lalla runt och vara nojig över vad jag kan och inte kan, jag är en jäkligt bra resurs! Nu är jag skrockfull och vet att sådana här uttalande tenderar att bita mig i bakändan, men jag bara måste få det ur mig så att jag inte glömmer det. Jag gör ett bra jobb, helt enkelt. 🙂 I synnerhet när jag tar av mig offerkoftan och grå-tyst-mus-sjalen.

Min potentiella yrkeskarriär har dock fått ett litet obehagligt grus i maskineriet denna vecka och det är att jag kan bli kidnappad in fulltid i ett projekt som jag har rejäla tveksamheter inför. Nu är jag ödmjuk och en lagspelare och villig att ge saker en chans och alla andra sådana där floskler, men magen säger sitt. Kanske därför jag mått så risigt hela veckan, haha. 🙂 Min magåkomma kom faktiskt strax efter beskedet… Jaja, jag är inte den som oroar mig och jag är inte ensam. Jag är mest nyfiken på vad som hönder med mina andra småhemliga framtida planer i så fall.

Jaja, nu har jag tagit helg efter att ha presterat över förväntan (min egen åtminstone) idag och igår, med tanke på att jag varit till Stockholm och tillbaka, legat med feberfrossa på hotellrum varvat med att ha minglat och babblat Business Analysis så att läpparna är blå. Igår hämtade vi mat på BK (skäms inte ens en millisekund) var jag så energisk när jag sade att vi skulle ta maten med oss att den stackars tjejen i kassan tog ett steg bakåt och kommenterade det. 🙂

Nu behöver jag dock landa lite och få vara riktigt, härligt slapp, syndig, lat och fånig över helgen. Inga SP ska räknas, inga motionsplaner, inga måsten. Jag har en deal med mig själv att vara på banan senast onsdag då nästa vägdag är, men känner jag mig själv startar jag innan. Jag är ju lite allergisk mot exakta startdatum sedan gammalt, i min värld blir det dagar man kan skjuta på. Det är alltid bättre att bara börja, Just Do It.

Jag har ingen aning om vad jag ska ange som vikt för den här veckan, men jag lutar åt dagens vikt (72,4), då blir det +/- noll, vilket känns mest rättvist. Jakten på sextiotalet får vänta ett tag framöver. Jag har annat att jaga just nu. 🙂

Ett svar på ”F-n vad jag är bra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.