Omtag

Omtag

Jamen då tar vi väl och skärper till det lite igen då! Om jag nu betalar för VV-appen kan jag se till att använda den också. Så idag har jag knappat in min frukost så här långt. Lunchen var en 0 SP-historia, så det finns gott om utrymme kvar som så. Nu var inte lunchen luft och salladsblad för det, det var rester av gårdagens vegetariska pastasås med zucchini, krossad tomat, lök, paprika, färska örter och röda linser. Garanterat värt lite grann i kalorier och riktigt gott. Pastan gick åt igår, men den gick finfint att äta utan också. Jag är allt lite sugen på att göra lätta storkok nu, det var evigheter sedan sist och det är så tacksamt att ha färdiga, lätta rätter i frysen. Men det blir inte idag. 🙂

I kväll tänkte jag faktiskt göra bagels om jag orkar (annars i morgon), har en oöppnad Larsa-burk som går ut i morgon. Visserligen har jag några kvar i frysen än, men de är underbara att ha dagar då jag vill lyxa lite. Har fortfarande inte hittat den perfekta bakmetoden heller, vill fortfarande bli lite väl degigt i mitten på några. Men skam den som ger sig!

Köpte för ett tag sedan en plastbytta till mikron för att poppa popcorn i och de första försöken blev suveräna och jag var så nöjd. Men nu på sistone blir de bara brända och tråkiga och det tar dessutom lång tid innan det ens tar fart, jag undrar vad som hänt? Jag diskade den rejält nu för att se om det råkat bli någon beläggning eller så. Tråkigt när man hittat något som fungerar och som är relativt ”nyttigt”.

Körde lunchpass med Core/Tabata idag andra veckan på raken (min vanlige instruktör är på resa än), det kändes rätt bra idag också (armhävningarna och jägarvilan var nästan lite av en baggis, vilket är galet), men urk så svullna ben jag har. Ironiskt nog fick jag hem två par lösa träningsshorts för ett bra tag sedan, dags att leta upp dem och börja använda dem.

I helgen åt jag ungefär allt man inte ”ska”, så jag är lite förvånad att dagens vikt inte var högre än den var. Risken är förstås att den inte hunnit i kapp än och att det blir än högre på onsdag, men då får det vara så då. Jag svettas inte över det och just nu är jag mest sur på svullnaden – som jag utgår från är helt egenförvållad med tanke på min senaste skitvecka.

Dumt nog började jag med minipiller i torsdags så det är svårt att säga exakt hur de påverkar mig nu när jag är där jag är, men jag antar att det lär synas om ett tag oavsett. Jag hoppas de kommer att fungera, har ingen lust att börja bolla med detta i min ålder. Jag har knaprat piller sedan jag var 18 liksom och aldrig haft problem hittills.

Ett svar på ”Omtag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.