Oj då!

Oj då!

Jag ska villigt erkänna att den senaste veckan inte gått alls som jag trott. Här trodde jag att jag skulle börja på en lite högre vikt och liksom få gneta mig neråt, istället sa det slurp och vikten är lägre än på mycket länge. Minipillren hade så att säga motsatt effekt och jag har dessutom haft rejäla blödningar och jag svettas som en galning om nätterna. Inte på samma sätt som innan heller, det är en doftlös svett som kommer och går. Nu ska det bli mycket intressant att se vad som händer framöver. Jag utgår från att blödningen är förbi för denna gång, undrar om den ska återkomma på det sättet varje månad?

Lite svårt att veta vad som är resultat av pillerbytet med andra ord, men just nu är vikten så pass låg att jag till och med kan nå målvikt denna vecka. Jag är dessutom hungrig som en varg och har ätit rätt så rejält i helgen utan att det har påverkat något. Men det är april nu också och våren är ju min förbrännartid.

Rensade loss i garderoben igår igen och till min stora förvåning var det en hel del trekvartsbyxor som åkte ut. Det känns inte som att det var alls länge sedan jag stod och provade dem och var lite ledsen över att så få gick att få på mig på ett vettigt sätt. Jag vet att jag köpte ett par nya då (som jag redan rensat), men jag utgick från att de gamla borde passa. Nu har jag nästan inga kvar. 🙂

Mindre kul rensning gjorde jag bland mina BH:ar. Inte för att jag saknar känslan av spända band och behovet av förlängare i vissa extremfall, men det är inte mycket att stoppa in i de BH:s som passar. 🙂 Men det är inte mycket att göra åt, jag är i alla fall tacksam att träningen hjälper att ge det lilla jag har stadga.

Rensningen gav mig i alla fall ett nytt hyllplan där jag kan ha mina fina t-shirts (HRC, Cupcake Cult etc) och tunna toppar. Har sällan dem på jobbet, så det passar bra att ha dem i sovrummet.

På jobbet är det väldigt flummigt just nu, mina nya, spännande planer har grusats av att vår chef vill ha in mig i det stora Megaprojektet som är igång här sedan ett tag. Så nu står jag som åsnan mellan två hötappar, där den ena hötappen är dold bakom en vägg och helt omöjlig att se och den andra hötappen även föder en annan åsna… Inte lätt att välja.

I morgon börjar en ny träningssatsning på jobbet, en liten tävling som ska pågå halvvägs in i maj. Vi ska köra i två lag på vår avdelning och jag verkar ha hamnat i lag Tiger. 🙂 Mina tävlingsinriktade kollegor som också tränar en hel del är i den andra gruppen (Lejon), men det finns de som kan bland tigrarna också. Komiskt nog har jag fått ställa in morgonens lunchträning pg av möte, men jag och mannen ska köra KB ihop, så det löser sig.

På fredag är jag ledig och ska till Stockholm med mannen. Mina föräldrar är snälla och kommer på torsdag och tar hand om vår misse. Så det är ingen hälsokosthelg framför mig. 🙂

Just ja, fick ordning på min popcornsbytta igen! Vete katten vad det var som strulade innan. De bagels jag gjorde förra veckan blev också jättebra, ingen degighet alls! Verkar som att tricket är att köra på lite lägre temperatur, vrida på plåten halvvägs och sedan köra på extra värme i ytterligare fem minuter. Jag tror även jag kan ha använt lite mer bakpulver. Följde detta recept:
https://www.recipegirl.com/2-ingredient-bagels/

Ett svar på ”Oj då!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.