Segt, men stabilt

Segt, men stabilt

Det är segt nu. I synnerhet i vardagen. Kanske är det mest det tråkiga aprilvädret som spökar. Det är i alla fall segt att jobba just nu och jag vill mest ha ledigt. Men jag biter ihop och försöker att inte balla ut alldeles.

Det finns en annan orsak till min seghet också, jag har två resor till Helsingborg denna månad och dessutom en heldag + en halv med käckt jobbsamkväm där jag tvingats välja att stanna över natten i Älmhult, något jag aldrig trodde skulle ske. Men vi kommer med tillbaka med buss kring 21 på kvällen och just den veckan går naturligtvis inga tåg alls, så det är ersättningsbuss som gäller och den går 21:10… Den chansningen tar jag inte, då lär jag bara vara obekväm hela dagen. Jag är ju ingen vän av jobbsamkväm och i vanliga fall hade jag tackat nej, men vi ska till Torsvik där jag aldrig varit innan och det vill jag gärna se. Sedan är det middag på en herrgård vid 18, därav den sena hemkomsten. Tyvärr kan jag ju inte skippa den eftersom jag är i behov av bussen vi transporteras i. Ibland hade det där körkortet inte varit så dumt, men det hade å andra sidan krävt en bil till och det är väldigt dumt.

Nåväl, det är ju inte så att jag missar något hemma, oavsett vad hade jag inte kommit hem förrän strax innan tio på kvällen och mannen jobbar morgonskift så han behöver sin sömn. Men lite koko är det allt. Inte särskilt kostnadsmedvetet heller.

Värst är om jag blir mitt typiska griniga jag, det är lite för mycket jobbheldagar på en gång nu. Helsingborg i sig är väl ok, men det är så sabla trist att resa dit och inte minst hem, det klaffar inte alls med mina tåg. Det blir oerhört långa, sega dagar och tågen är dessutom väldigt stressande i sig, ingen chans att sitta där och ta det lugnt.

Nä, just nu är jag rätt jobbmätt. 🙂 Jag längtar till vår semester i slutet på maj/början på juni…

Det enda som är kul just nu är träningstillfällena! Ska alldeles strax på HIIT och svettas loss. Lite nyfiken på att se hur jag ser ut efteråt, jag testar nämligen diskret vardagssmink idag som jag beställt på ren chans. Jag är hittills rätt nöjd, jag är ju en idiot när det smink och det här är enkelt. Jag ska nog beställa mer produkter därifrån, jag gillar hela konceptet och det är jättebra beskrivningar hur man kan använda deras produkter och inte ens särskilt dyrt. Dessutom är deras talesperson en sminkös med rejält mörka ringar under ögonen som hon inte skäms för att visa hur hon sminkar bort – utan att för den sakens skull utlova mirakel.

Tillbaka efter ett riktigt svettigt pass som kanske var ett av årets tuffaste HIIT-pass! Det kommer att kännas i benen i morgon. 🙂 Sminket funkade fint också, inga konstigheter.

Igår småstrulade det mesta för mig, idag verkar det vara bättre. Har haft en hel del småplock som jag velat få avklarat och hade igår bara en kvar. Jag har väntat en smärre evighet på att Bonprix ska stämma av min retur och just idag var det äntligen inne. Åter igen har de bjussat på returavgiften så jag har 49 kr tillgodo. Jag orkar inte påpeka det igen. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.