Tunga tankar

Tunga tankar

Urf, idag är det tungt på många plan. Vikten är skyhög, så hög att jag istället för att bryta ihop kastade mig över telefonen och såg om det fortfarande gick att signa upp på dietbetet… Jag väntar på bekräftelse. 🙂

Dock räknade jag lite tokigt i min iver och hast, så om jag godkänns blir mitt slutmål ändå läskiga 69,8 kilo, men det är baske mig inte omöjligt.

Idag är det faktiskt riktigt obehagligt, kroppen är så svullen och spänd och jag riktigt känner hur kroppen kämpar med att orka. Tyvärr glömde jag ta på mig min klocka, men jag gissar att pulsen är högre än normalt, det känns så. Så här illa har det inte känts på mycket länge.

Det finns många anledningar till det här, för mycket öl, för mycket mat, för mycket skräp, för lite motion. Nu är det inte fysiskt möjligt att gå upp i fett på så kort tid, men det är ändå en tankeställare. Så här vill jag verkligen inte må eller känna mig, byxorna som satt löst för två veckor sedan spänner!

En annan bov i det hela är att jag gjorde amerikanska majspannkakor igår och det är inte första gången det sätter sig som tapetklister i mina tarmar. Det är antagligen varför jag är så rejält svullen just idag.

Hade jag tänkt till lite skulle jag tagit lite laxerande innan jag åkte hemifrån idag, jag behöver desperat ett toabesök. 🙂

De hjälper förstås inte heller att jag sovit illa, det var varmt och syrefattigt i sovrummet i natt av någon anledning. Dessutom var jag som sagt svullen och jag har kliande bett lite här och var. Värst är två riktiga smakprov på bröstkorgen.

Nåväl, trots detta känns det faktiskt bra, jag vill få ordning på mitt liv nu.

Nu är dietbetet godkänt också, så nu är jag på gång!

2 svar på ”Tunga tankar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.