Mot mål ett!

Mot mål ett!

Hehe, vågen idag visade -1,4 kilo från igår, så jag är ett hekto från mitt julimål efter en dag. 🙂 Faktum är att jag nog till och med är i mål nu (hade ett förlösande ”besök” strax efter jag kom till jobbet).

Idag känns det mycket bättre, och jag ser rent fysiskt att svullnaden lagt sig en hel del. Men vikten är ändå ”för hög” för att jag ska andas ut alldeles + att jag vet hur snabbt tiden går. Jag tröstar mig med att jag känner mig jättepepp på ett nytt dietbet. Visst, det är läskigt mycket pengar den här gången, men det gör det också mer spännande och intressant. Jag tycker att de tre första invägningarna borde gå hyfsat enkelt, även om det är en semester emellan. Jag gick ner förra året i juli så jag vet att jag kan göra det utan allt för mycket ”uppoffring”.

Naturligtvis har jag preppat en excelfil också. 🙂

Snart klar med ännu en fotobok också, måste säga att jag inte är lika stressad som jag brukar vara. Jag har till och med söndag på mig om jag vill ha 20 % rabatt och det borde vara hur lugnt som helst. Den här gången har jag inte varit lika millimetergalen som jag brukar, ska bli intressant att se om jag ser skillnad. Troligtvis inte. 🙂

Avslutningsvis är det löning idag och jag har rejäla hål att fylla den här månaden. Osloresan, flera Köpenhamnsbesök (kronan är SÅ svag nu mot den danska att jag gråter inombords) + tidigare inköp av kläder och annat lull-lull har satt rejäla spår och jag är inne på att tulla rätt rejält på mitt sparkonto dessvärre. Jag vill hellre bli ”skuldfri” och börja spara på nytt. Det är ändå mest förflyttning av egna pengar, men mentalt är det viktigt. Jag vill inte betala av på saker som varit, det är ett av mina ekonomiska mål i livet. Så dietbetet kom egentligen helt fel i tiden av den anledningen, men det ger ju ännu en morot att faktiskt ta hem det.

Ett svar på ”Mot mål ett!

  1. Ibland är det rent komiskt hur mycket viktennkan svänga från en dag till en annan. Visst vet jag att tarminnehåll, vätskebalans, hormonella förändringar och träningsvärk och en del annat spelar in, men jag upphör aldrig att förvånas… Tvivlar inte en sekund på att du kommer segla igenom dietbetet med bravur för varje delmål 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.