Kostsamma tider

Kostsamma tider

En nackdel med att vara på lite bättre humör = shoppingdjävulen vaknar!

Nu är jag tack och lov för plufsig än för att vilja handla kläder, men det finns ju annat att sukta efter. Har haft ett antal pryttlar på radarn ett bra tag nu och idag smällde det till på allvar eftersom några strategiskt nog kom in i lager:

  • Soda streamer Spirit One Touch (value pack) + tillbehör
  • Ismaskin Profi Cook PC-EWB 1007
  • LEGO Technic Dodge Charger

Så där rök nog den varma sommaren. 🙂 Jag har faktiskt haft en kolsyremaskin innan, men den var lite för hög för mitt kök och onödigt bökig att använda av den anledningen, man fick liksom alltid hålla på lite i blindo med den och det var inte bekvämt och då blir det ju en dammsamlare till sist. Denna är helt elektrisk, så man behöver inte hålla på att skruva och dona alls vad jag förstår.

Ismaskin har jag tänkt på LÄNGE, vi har enbart frysbox i källaren, så det är oerhört bökigt att göra iskuber här hemma och har man mot all förmodan några klara så är de alltid urgamla. Jag gillar verkligen att ha is i min dryck när det är varmt och visst är det en ren och skär lyxprodukt, men jag valde i alla fall den som var mest energisnål. 🙂 Faktum är att jag har handlat hem is på påse flertalet gånger, det borde rent krasst vara ännu värre.

LEGO är LEGO, vad mer att säga? 🙂 Lustigt nog är jag lite besatt av just LEGO-bilar, vilket är oerhört komiskt med tanke på att riktiga bilar är det mest ointressanta jag vet. 🙂 Technics brukar jag hålla mig ifrån (mest pg av prislappen, Technics är i sig superkul…), men denna ville jag verkligen ha.

Gatulamporna är fortsatt döda, men jag får väl ge det ett tag till innan jag tjatar vidare. Rätt irriterande att jag aldrig får någon respons, plötsligt bara lyser det igen – för ett par dagar då. Nu går det ju an, men när hösten och vintern kommer är det livsfarligt.

Vägdag idag, ett blygsamt hekto sedan sist, men det börjar synas desto mer på kroppen att något är på gång. Firade med att ta ett svettigt cykelpass inomhus på 45 min.

Dags att laga middag. Tema: utgångna produkter. Har nudlar som gick ut i februari + matlagningsgrädde som gick ut i måndags. Quornbitarna ska dock vara ok. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.