Dag 18 – färdigreggat är bra

Dag 18 – färdigreggat är bra

Mja, jag vet inte vad jag ska säga om dagen riktigt. Den började helt ok, slutförde ännu ett avsnitt i min utbildning och jag kände mig på G med det mesta på jobbet, men sedan var det lite sådär. Fast nu när jag skriver så känns det bättre igen, så det är nog mest lite allmän seghet som spökat idag.

Jag har varit galet trött idag, vaknade flera gånger. Jag tror det är jag själv som spökar, jag har nämligen börjat fundera på om jag sover med öppen mun (vilket jag är rätt så säker på) och att jag väcker mig själv när jag snarkar till. Så nu ligger jag och funderar på det och vaknar. 🙂 Jag är tyvärr löjligt lättväckt.

Den ”dyra” middagen igår var helt ok. Kanske inte värd 20 SP, men med det sagt betvivlar jag den beräkningen en hel del. Jag har gjort egna pastarätter med liknande innehåll som varit både större och stabbigare och som kostat mindre. Jag undrar om det inte var ett värde inlagt av en användare nu när jag tänker på det, vilket skulle förklara varför det blir så högt, då räknas ju allt. Idag åt jag den för 15 SP, den var också god.

Stängde ner jobbdatorn på stört idag eftersom jag var lite less just då och efter att jag ätit bestämde jag mig för att göra VV-bagels eftersom de var slut. Det är verkligen ett smidigt recept, kan inte gärna skylla på att de är jobbiga att göra. 🙂 Idag blev det Larsas yoghurt som bas, Ica hade inte Salakis yoghurt i onlinesortimentet.

Igår fick jag hem lite kläder från Indiska, inte för att jag på något sätt kan rättfärdiga det, mer än att det var löjligt billigt. 🙂 Lite komiskt, jag köpte en tröja i storlek S, en klänning i storlek M och byxor i storlek L. Tröjan var den som passade bäst. 🙂 Ska tilläggas att den nog är tänkt att vara baggy, men vem vet det? Jag tycker den var jättefin som den är. Klänningen satt också bra, men eftersom jag inte är vän med min magput just nu gav den lite noja. Men den kommer att fungera fint med tajtare underkläder och förhoppningsvis tappade kilon framöver. Byxorna köpte jag mest för att ha något som jag kan ha just nu som inte sitter åt. De var ärligt talat för stora i midjan, men en mindre storlek skulle säkert sitta åt över höften istället. De funkar fint här hemma, det kostar ändå nästan lika mycket att behålla dem som att skicka tillbaka dem. Jag fick även hem en kort svart kjol, en härlig mugg och långa vantar, alltsammans för blygsamma 432,50.

Annars är jag idag mest nöjd med att jag hade hela dagen reggad i apparna i förväg eftersom jag visste vad jag skulle äta. Då slipper man dels jobbet med att regga, dels fundera på vad man ska äta. Det är betydligt enklare att hålla sig till sin plan.

Nu hade det varit jädrans skönt med ett bad, men den lyxen har jag inte, så det får bli en dusch istället. Sedan får vi väl se vad jag ska roa mig med. 🙂


Dagens resultat

  • Kost: 4
    • Så himla skönt med en färdigreggad dag för en gångs skull!
      1270 kcal / 19 SP
  • Motion: 4
    • FortGjort Strength med tjejerna från Aktivitesthuset följt av Kukuwa Fitness. GIRL POWER! 🙂
      321 kcal / 13 AP
  • Glädje: 4
    • Uppdaterat, jag byggde LEGO och det lyfte humöret ett snäpp till. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.