Good enough?

Good enough?

Första utmaningen kom idag efter en dag på jobbet då jag emellanåt kände mig lite halvt värdelös. Jag VET att jag lär mig och jag VET att jag har bra saker i mig, men det är tufft ändå när jag vill kunna så mycket mer. Jag vill inte ses som en idiot som inget vet och inget kan!

Nåväl, jag ska ruska av mig den känslan nu och äta en bit mat och sedan fundera på om jag ska ge mig i kast med mina strumpbyxor eller om jag ska vila. Träning har jag valt att avstå ifrån idag, onsdagar har blivit lite av en inofficiell vilodag. Visserligen är det ett skönt SomaSlow-pass på lunchen som inte kräver jättemycket, men jag vill ha tid för att äta i lugn och ro ibland också.

Jag vet varför jag känner den frustration som jag gör, jag hatar att vänta och det är vad jag gör nu. Jag väntar på en hel del svar på jobbet och snart har ännu en vecka gått och åter igen är det radiotystnad på hantverkarfronten. Jag blir snart galen. Jag vill inte hålla på att ringa och tjata!

Av just den anledningen kanske det vore lite befriande med en utrensning där endast jag är den som behövs på plats? Jaja, först mat. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.