KonMari: Väskor

KonMari: Väskor

Jag har velat lite fram och tillbaka om jag skulle spara väskor till Komono eftersom väskor för mig är praktiska ting mer än accessoarer. Men Jag kände att jag ville ha något enkelt idag och böcker som är nästa steg är för jobbigt idag, så då fick det bli väskor ändå.

”Fuskade” lite och lät resväskorna stå där de stod och jag kollade av dem på plats och snyggade upp förvaringen lite. Jag kanske tar en sväng till senare, men just nu känns det ok. Jag ignorerar även helt min cykelväska för stunden, den är komono och jag har hopp om att hitta ett ställe för allt som har med just aktiviteter att göra.

Resterande lade jag ut i en hög i köket och gick genom dem rätt så snabbt.

Tygpåsarna vek jag ihop i en trevlig hög och hoppas hitta bra förvaring senare så att de är lättåtkomliga. Två glittriga, men ack så opraktiska handväskor sparar jag utifall de kan användas till snajsig förvaring av något senare.

Jag har även två ”aktiva” jobbryggsäckar just nu och det är medvetet eftersom pandemin gjort att behovet av den egentliga jobbväskan är lågt för stunden och den som egentligen byttes ut (för att jag tyckte den var för stor och klumpig att ha på kontoret) är just nu oerhört praktisk att ta till affären.

Tiden får utvisa om det gömmer sig fler väskor på andra platser, det är inte direkt läge att gå genom grovkällare och förråd just nu, vi kan knappt öppna dörrarna. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.