Same old, same old

Same old, same old

Jag ska försöka att inte gnälla allt för mycket, men jösses vad det är tjatigt just nu. Inte ens helgerna känns särskilt spännande och vi skojade igår (med en stor dos allvar) om att allt som räknas just nu är vad man får äta om dagarna. Inte konstigt jag ökar i vikt i ursinnig takt.

Jag har ingen lust att göra något hemma nu (förutom äta 😀). Allt är ju staplat om vartannat och att bygga t ex LEGO nu är inte direkt smart. Handarbeten har jag gott om, men ingen koll på och det är inte läge att dra fram dem heller. Läsa är jag för rastlös för.

Jag vill egentligen fortsätta med nästa steg i KonMari (böcker och papper) och hitta mer av det som faktiskt ger mig glädje och så småningom nå mina mål att kunna ta tag i en hobby t ex utan att behöva möblera om. Men vi måste nog först bli av med det jag rensat bort bland kläder innan jag kan ta nästa steg. Garaget är fullt och mer är på ingång.

Jag har i alla fall börjat kika lite på om det finns något på bok- och tidningsfronten som man skulle kunna sälja för billig penning, men det verkar som vanligt vara mer jobb än det är värt. Det är sorgligt att se som samlare, jag minns hur dyrt och svårt det var att få tag på förr i tiden. Det blir att verkligen vara ärlig mot mig själv, eftersom jag gissar att mycket av det jag tackar av landar på tippen. Men jag ska nog prova sälja/skänka lite i alla fall, mest av respekt för böckerna.

Träningen har tyvärr börjat kännas allt mer motig också, även om det var fantastiskt kul att träna KB med Tommy i torsdags. Jag är så less på att trängas i köket och vara ensam. Idag var det nära att jag struntade i allt, men jag lyckades övertala mig själv att cykla och samtidigt se en TV-serie jag velat se ett tag nu. Så nästa avsnitt blir under nästa cykelpass! Tur att jag är så lättlurad. 😄

Men apati och tristess till trots känner jag mig ändå lite på gång nu. I fredags tog jag beslutet att sluta med p-piller för att se hur det känns när kroppen får vara hormonfri för ett tag. Ska bli spännande, tycker det är lite läskigt att inte känna av cyklerna, även om det är praktiskt att slippa mens.

Dessutom är snön på väg bort och det talas om sol och dubbelsiffrig temperatur på onsdag! Äntligen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.