Meh, igen då

Meh, igen då

Ännu en sådan DÄR dag. Jag är så förtvivlat less. Det står bara och stampar överallt och det enda positiva jag har att säga är att snön i alla fall är borta.

Det värsta just nu är att jag känner noll lust till att göra något överhuvudtaget. Hade jag haft ett trollspö som zappade bort allt jag tackar av hade jag kunnat göra resterande KonMari på typ 20 min, det mesta skulle ryka eftersom allt är ointressant och oglittrigt.

Allt jag annars skulle kunna tycka är kul går bort för att jag bor i ett råttbo utan utrymme. Jag är så less på att möblera om i köket (och dammsuga) så fort jag ska köra ett träningspass och jag är även less på att det dessutom känns stressigt eftersom vi har så mycket att göra på jobbet hela tiden. Lunchen vill jag gärna sitta och andas ut lite på och på kvällen är jag för trött/hungrig. Nu har jag cyklat två morgnar denna vecka, det är i alla fall något + att jag tänkte gå upp till affären strax.

Men ärligt talat börjar det bli fantastiskt motigt nu och det hjälper ju inte att jag har att göra med den segaste hantverksfirman i mannaminne när det gäller planering. Dessutom ORKAR JAG INTE bråka med dem. Jag orkar bara inte hålla på att jaga! Gah! Jag jagar hela dagarna på jobbet och även om det är helt annat än på PL-tiden för ett år sedan, river minnet av det upp sår nu när jag känner mig stressad av allt som inte rör på sig och som jag borde jaga på.

Försökte regga min frukost i måndags efter en riktigt obehaglig syn i spegeln, men det var inte en chans att jag var redo för det. Jag måste hitta en helt annan infallsvinkel och tyvärr hjälper det inte att jag verkligen ser hur tjock jag är när jag inte har minsta lilla ”framtidshopp” för stunden. Låter lite mer desperat än vad det är, jag är inte suicidal. 🙂 Men jag har just nu inget kul att se fram emot. Hade jag åtminstone haft en aning om när det satans rummet kan vara på G eller när vi kan vara tillbaka på kontoret eller när vi faktiskt kan få göra något som inte stinker pandemi igen hade det varit annat.

Men jag ger mig inte så lätt.

2 svar på ”Meh, igen då

  1. Usch vilken trist situation. Förstår verkligen att du känner dig stressad! Det är asjobbigt att få så mkt mindre yta därför att ett rum är under omgörning. Levde ju själv så under februari… mkt därför den månaden blev sisådär vad gäller träning och kost 😬.

    Men: Rummet KOMMER att bli klart.

    Icke en chans att ni måste leva i skiten till midsommar typ.

    Lämna huset och gå ut så mkt du kan. 🙂

    Håll ut! 👍

    1. Ja, det är ju helt fel rum också. Vi använder verkligen vårt vardagsrum som just vardagsrum och mannen är där nästan jämt när han är ledig.

      Det som frustrerar mig allra, allra mest är att det inte ens satt igång. Jag sitter fortfarande och väntar på en OFFERT som kanske kommer i morgon. Nu är vi inne i mars liksom, vi började diskussionen i januari.

      När de sedan väl börjar göra saker kan jag hantera väntandet och tjatandet bättre, har haft två mycket större renoveringar här innan (rörbyte & badrum + fönster & tak) som tog sin lilla tid och jag vet hur den biten fungerar (= tjat, tjat, tjat). Men att inte ens ha fått till starten än är galet irriterande. Tack och lov bytte de toalettstolen i badrummet hyfsat snabbt i alla fall, hade vi haft det på väntelistan också hade jag blivit knäpp!

      Jag inbillar mig att när de väl drar igång borde det inte ta evigheter, men man ska ju nå dit också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.