Halvtid

Halvtid

Jahapp, nu närmar sig vår Oktoberfest med stormsteg och jag inser att det inte riktigt går i den takt jag vill. Jag får tejpa fast klänningen! 😀

Som väntat kapitulerade jag inför demonen förra torsdagen och jag har förlåtit mig själv också. Demonen är med mig konstant och har varit där sedan den ödesdigra dag jag bjöd in honom (jag var ungdom och det var bisarrt nog på en Finlandsfärja). Jag kommer ha dåliga dagar, men det viktiga är att de är enstaka och inte långa perioder. I alla självhjälpsböcker jag läst om just hetsätning påpekar de just detta, det går inte över en natt och man har återfall. Det viktiga är att man kommer från frekvensen. Och det gav inte mersmak direkt, inget av det jag hetsåt gav mig glädje. 

Så det är vatten under bron nu. Idag är jag ändå på ganska bra humör. 

  1. Skivan som saknades: Jag cyklade till Ica igår på inrådan av säljaren (Schenker hjälpte oss inte alls) och där hittade de paketet som var flaggat som ett DHL-paket! Så nu är dyrgripen hemma äntligen. 
  2. Bonprix: Jag är lite rädd att ropa hej än, men de har i alla fall hjälp mig så pass att de manuellt matat in hela returbeloppet jag angett och det är nu inne i systemet. Kvarstoden betalade jag in i morse (20 kr av det är deras fel, men jag vill bara bli av med dem nu) och då bör mitt saldo äntligen vara på 0 igen, Dock står mina beställningar som obetalda, så jag är något skeptisk än till att jag slipper kontakta dem igen, men jag avvaktar. Jag får i alla fall ge dem att de faktiskt hjälpt mig och varit trevliga, även om de emellanåt inte svarar på rätt saker. 
  3. Förra torsdagen köpte jag två par bootcut jeans på Lindex (de hade 20 % + rea) och de satt lite väl tajt då, men idag har jag på mig det ena paret som sitter bra. Så man kan ju hoppas att något litet hänt. 
  4. Min höstjacka passar! Då bör den lite varmare jackan också göra det tänker jag. Den behöver dock tvättas först såg jag. 

Annars är det lite same old, same old. Vikten rör sig inte nämnvärt, vilket är segt i sig,  men jag har varit rätt aktiv i min träning. I söndags tog vi en ny vandringsled på 13,4 km och jag körde 60 min Weight Plate på måndagen, 30 min rörlighetspodd + 45 min cykling tisdag och 40 min Soma Slow + 45 min cykling igår. Idag vet jag inte än om det blir något då jag är på kontoret och jag kanske inte hittar orken när jag är hemma igen. Men jag ska försöka. 

Avslutningsvis vet jag att det är höst nu för jag längtar sönder mig efter att handarbeta. 😀 Som vanligt vill jag helst kasta mig över nya projekt, men jag ska försöka styra om mig själv till de jag redan har hemma, 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.