Glad överraskning

Glad överraskning

Ibland får man positiva överraskningar på vågen. Jag hade iskallt räknat med ett stort skutt upp i måndags, dels för att jag brukar få det, dels för att jag inte var så duktig i helgen som jag borde ha varit. Det är inte alls ovanligt att det skiljer sig 2 kilo eller mer om det vill sig illa, men just denna vecka var det bara 2 hekto från fredagens vikt, vilket gör mig väldigt glad.

Nu ska tilläggas att jag också fick min mens, så det kan vara anledningen, men oavsett vilket är det ett bra resultat och det fortsatte även neråt i morse trots träningsvärk. Så jag har hoppet uppe för morgondagens vikt.

I nästa vecka är det upp till bevis på dietbettet, lite dumt att den kommer en påskhelg och blandar sig i det hela, men det är inget att skylla på. Som tur är har vi inte planerat att slafsa till det, förhoppningen är att det ska vara hyfsat väder så vi kan ta oss ut lite.

Jag har handlat lite påskgodis, men det ska inte frossas i det. Matmässigt ska det vara bra, vanlig mat i lagom portioner. Vi ska inte ”fira” i den bemärkelsen, ingen av oss är några påskmänniskor och vi har vänligt, men bestämt sagt till familjen att vi håller oss hemma i år för att få lite ordning och reda i hemmet.

Nu ska jag se vad jag kan äta till lunch, åt en sen frukost så jag är inte hungrig alls, men jag har möten sedan så det går inte att skjuta på det. Jag är så sabla trött på möten!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.