Årsbästa!

Årsbästa!

YES! Idag visade vågen på pricken det jag behöver väga om 8 dagar för att vinna omgång 1. Det betyder också att det är årets lägsta viktnotering! Dessutom är jag ÄNTLIGEN under min tidigare maxvikt!

Jag är superglad för detta – men också oroad att det bara är menshicka. Dessutom kommer påsken nu, med två extra lediga dagar och frestelser. Men nu vet jag om detta och jag kan i alla fall förebygga motgång i den mån det går.

Det är något som jag tycker är extra svårt denna gång, jag har ingen koll längre på vad det är kroppen svarar på. Jag är livrädd att det ska gå tillbaka till status quo där inget fungerar.

Men jag har anpassat min kost, även om jag inte räknar kalorier. Och jag sover bättre och framförallt stressar jag mindre.  Jag vill väldigt gärna tro att just det kan göra underverk med vikten, det är ju ändock stressen som gjort mig fet så pass ”snabbt ”- även om det såklart går hand-i-hand med sjuka matintag.

Om en dryg vecka är det upp till bevis. OM jag klarar mitt mål utan att behöva svälta mig dagen innan så vågar jag tro på att jag har hittat en väg framåt. Det hade varit underbart. Jag kan hantera att det går långsamt, så länge som det går åt rätt håll.

Ett svar på ”Årsbästa!

  1. Men grattis! Då har du fått många saker att klaffa 👍🌺.

    Att sömn och så lite stress som möjligt, är otroligt viktigt för viktnedgång, kan inte nog betonas. Det är som upplagt för fel matval och dålig koll på måltidsordning om man har en hög stressnivå i tillvaron och/eller sover dåligt. Faktum är att sömnen borde ha högsta prio i det dagliga livet…hur ska man annars orka allt som behöver göras varje dag?

    Så slagga på 😆🤪.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.