Insikter

Insikter

Efter en trevlig start på den här dagen vände det lagom till eftermiddagen då jobbet åter igen visade sin fulare sida. Som tur är hade jag redan varit i affären, så hetsätarmonstret hade ingen chans. Dessutom kunde jag för en gångs skull nästan helt slå ifrån mig den negativa stressen som vällde upp inom mig EFTERSOM JAG SKA SLUTA!  Men det irriterar mig att jag ska behöva känna så här fortfarande.

Samtidigt känns det förbaskat bra att äntligen ha svart på vitt var allt kommer ifrån. Det visste jag ju redan egentligen, men idag blev det övertydligt. Oavsett vad som händer i höst och nästa år så gör jag helt rätt.

Just nu ångrar jag lite att jag var snäll/snål och inte gick direkt efter mina två månader, men det är bara för att jag fortfarande är irriterad. De senaste veckorna har ändå varit stor skillnad, när man vet att det räknar ner så ska det en hel del till för att bli uppjagad. Så även dagens tråkigheter.

I morgon ska jag in till kontoret eftersom jag lovat att vara med på skivstångspass på lunchen. Gissar att det inte är trångt om platser vare sig på kontoret eller passet (tyvärr). Jag borde berätta att jag ska sluta, han lär inte bli glad att tappa en av sina trognaste följare. Inte jag heller, det är en av få saker jag kommer sakna.

34 arbetsdagar kvar nu.  Så fan heller att de ska få vara uppstressande! Jag vägrar ha den känslan mer. Fokus på det positiva!

 

2 svar på ”Insikter

  1. Jag har fått samma slags insikt efter att ha lämnat Megger förra året: Frånvaron av migränanfall, smärtsam ryggkramp, tröstsvullande på tåget hem samt att jag äääntligen lyckas med att gå ner de kg jag gick upp – gör att jag begriper fullt ut hur illa det jobbet och den arbetsplatsen passade mig. Det är inte bra för hälsan att ständigt få påslag av irritation och frustration. Du har helt och hållet fattat rätt beslut! 🙂👍

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.